Vastakohdat

”Miksi noi änkeää itsensä jokaiseen tosi-tv -formaattiin? Ulkonäkö muuttunut taas sen verran, että tota nenää ja huulia ei enää pelkästään meikillä tehdä noin erinäköiseksi. Mistä toi kaksikko tienaa rahansa? Miten niillä on varaa moniin merkkilaukkuihin? Nehän käy ulkomaillakin koko ajan. Onko niiden elämä pelkkää biletystä? Voisko tota filtteriä käyttää vielä vähän enemmän? Niitä ei oo näkynyt pitkään aikaan yhdessä, onkohan niillä jokin riita?”

Niimpä niin. Vastauksia näihin on vaikea saada, kun kohteen tuntee ainoastaan kuvan perusteella.

ss4

Moi,

Me ollaan Sara ja Sabina. Tietääksemme ihan tavallisia ihmisiä, vaikka välillä olo tuntuukin aika esineeltä, jota katsellaan arvostelevin katsein suurennuslasien läpi. Missejä juu ollaan, mutta emme koe olevamme niitä aivan perinteisiä, sillä olemme valinneet kumpikin tiemme sen mukaan, mitä haluamme tehdä, eikä sen mukaan, mikä ”missille” on soveliasta. Missi-sana lokeroi ihmisiä aivan liikaa. Sitä paitsi olemme jo aivan liian puumia sen etuliitteen tarkoitukseen, eikä meiltä kummaltakaan löydy edes sitä lätkäpoikaystävää. Sanokaa siis vain Sieppi ja Särkkä.

ss8

Sen lisäksi, että tykitämme päivittäin niitä ylifiltteröityjä kuvia Instagramiin, esiinnymme turhaakin turhemmissa tosi-tv -ohjelmissa, avaudumme hömppälehdille miesasioistamme euron kuvat silmissä, päätimme laittaa myös yhteisen blogin pystyyn. Seuraava kysymyksenne varmaankin on, eikö mikään esilläolo riitä?

Haluamme tämän blogin avulla antaa teidän lukijoiden kurkata pintaa syvemmälle, jotta näkisitte, kuinka tavalliset naiset täällä ruudun takana onkaan omine virheineen ja heikkouksineen, ilman filtteröintiä.

ss3

Kun kolme vuotta sitten tavattiin ensimmäistä kertaa missikisoissa, tuskin kummallakaan kävi mielessä, kuinka vauhdikas matka meillä on yhdessä edessä. Yllättävää varmaankin on se, että olemme toistemme vastakohdat.

On sunnuntaiaamuja, jolloin soitamme toisillemme ja pyydämme anteeksi edellisillan käyttäytymistä. On päiviä, jolloin sanomme toisillemme liiankin kärkkäästi asiat miettimättä välttämättä niiden sanojen seurauksia, ja toisen pahaa fiilistä. Valehtelisimme, jos väittäisimme, ettei miehet ole koskaan tulleet pilaamaan välejämme.

Mikään näistä ei silti ikinä ole rikkonut ystävyyttämme – päinvastoin, pelkästään vahvistanut.

Tämä blogi on alaston totuus vahvasta ystävyydestä, sekä ennen kaikkea tarina kahdesta mimmistä, jotka eivät suunnittele elämäänsä kuukautta pidemmälle.

ss7

ss6

ss1

Laittakaa vyöt kiinni, sillä kohta mennään. Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Sar X Sab

Kuvat: www.heliroosmae.com

Kommentoi

20 kommenttia

 1. Onneksiolentavallinen

  Innolla odottaen sitten niitä pierupaskatyö videoita ja kuvia mitä tavallisen ihmisen elämään oikeasti kuuluukin! Ps. En tiennyt, että yli parikymppiset on jo puumia. Ja on teillä varmaan perhekin?

 2. Ihanaa tytöt! Teidän touhuja on ilo seurata! Teistä olen saanut niiin paljon voimaa harmaisiin arkiini !
  Älkää antako muiden mielipiteiden häiritä, tiedätte kyllä miksi …

  Tsemppiä <3
  -E-

 3. kyl kuvista saa paljon riippuu miten kattoo :). mä ainaski oon tajunnu että ootte ihan ”normi” ihmisii. ainoo mitä hämmästelen et teillä kummallakin niin tropiikki meri silmät niin kirkkaat ja vielku te parhaat ystävykset. maematiittisesti se on harvinaista. itse asiassa katri sorsa sai mut tutkimaan enempi muitten ”julkkujen” silmiä ja niin niistä vaan paistaa rakkaus. ootteko kysyny teijän arvostelijoilta jotka teitä haukkuu. kuinka pinnallisia he ovat kun keskittyy teijän ulkonäköön?. mut muistakaa te ootte varmaan esikuvia monille se tuo vastuun?. mut enyway on kiva nähä et te ootte aikalaisii mun sadussa;) joten pää pystyyn ladyt! kaikkea hyvää.

 4. Wow, miten upeita kuvia. Hienoa naiset!!!

 5. onks teil ketunnokat?

 6. Hahahahaha Sabina kunnon roikkotissi

 7. elias kettumäki

  jee! antaa paukkua vaan ! ihan mielenkiinnosta…vaihtelua ainaki omalle hourailulle ja itekseen höpinälle.tosin pahain pelkään et siihen se menee taaski…so what..katsotaanpa mikä teidän panos tähän hupailuun sit mahtaa ollakaan…

 8. Jes ihanaa! Oon oottanukkin millon teille tulee kahdestaan blogi jossa kerrotte arjestanne enemmän 🙂 seuraan molempia esimerkiks instassa ja snapchatissa, ja ainakin itse oon huomannut että te ootte ihan tavallisia naisia muiden joukossa, te vaan ootte valinneet erinlaisen mutta varmasti mieluisan uran, kun ehkä ”muut perussuomalaiset”, jos sen voi niin sanoa 😀

 9. Kumma Kommentoija

  Lupaatte kertoa alastoman totuuden elämästänne. Se taitaa vain jäädä tyhjäksi lupaukseksi. Noissa kuvissa(kin) olette vain puolialasti.

  PS Suunnittelette elämäänne vain kuukauden päähän. Sen perusteella ei teistä ainakaan äitejä voi tulla, koska siinä pitää suunnitella elämäänsä ainakin yhdeksän kuukauden päähän.

 10. Oletteko ajatelleet mennä kouluun tai tekemään jotain mielekästä?

 11. Ihanaa lukea nyt teidän juttuja täältä ! Ootte upeita ♥

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*