Rakennushommat

Meikkipostausta on kovasti toivottu, joten pääsette seuraamaan tätä valtavaa rakennusprojektia ihan alkutaipaleelta asti. Muistutan vielä, että oon siis koulua vaille meikkaaja (eli en vielä mitään), joten nää tavat ja tekniikat ovat vuosien myötä hioutuneet mulle sopiviksi; oli se sitten oikea tai väärä tapa, mutta ite diggailen. Tässä ei niinkään siis ole mitään ammattimaista otetta. Oon lähinnä oppinut aina lisää ja lisää meikkituolissa, kun on tosiaan töiden puolesta siellä useamman tunnin ehtinyt näiden neljän vuoden aikana istua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image2

Ensimmäisenä levitän meikkivoiteen (MAC Studio Fix), jonka jälkeen vedän seepraraidat MACin prep+prime highlighterilla (tällä siis saadaan ne vaaleat silmänaluset, mistä on tullut kyselyitä). Sen jälkeen puuteroin naaman kauttaaltaan MACin täysin valkoisella kivipuuterilla sudin kanssa. Kulmat teen yleensä siveltimellä käyttäen ruskeaa luomiväriä (kuva alempana silmämeikkien kanssa).

image3

Sitten aloitetaan leikkihommat Anastasian Contour Kitin kanssa. Youtube on pullollaan opastuksia sen käyttämiseen, josta itsekin varastin oppia. Eli teen kaikki varjostukset, valoefektit ja huijaukset (:D) Contour Kitillä. Päälle lisään vielä MACin poskipunaa sekä poskipäihin MACin Mineralize Skinfinishiä (samantyylisen hehkun saa myös tosin Contour Kitistä).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image4

Silmiin laitan ylä- ja alaluomelle Make Up Storen old gold -sävyä ja teen varjostukset Nakedin paletista löytyvillä tummilla ruskean sävyillä. Silmäkulmaan lisään Nakedin vaaleaa luomiväriä. Rakastan näkyviä ripsiä, joten lisään yleensä vahvempaan meikkiin (kuten tässä) vielä ripsaria ripsienpidennyksiin sekä myös alaripsiin. Harvoin tulee enää käytettyä eyelineriä tai kajaalia.

image1 2

Huulet rajaan MACin Double-Time -sävyllä ja päälle lisään lempparihuulipunaani, MACin Freckletone -sävyä. Kuvasta löytyy myös muita mun lemppareita, kuten rajauskynät Soar ja Oak, sekä huulikiillot Kikolta ja MACiltä.

Aika mäkkipainotteinen tää meikki, mutta jotenkin oon vaan kovasti tykästynyt niihin tuotteisiin, sillä meikki näyttää aamusta iltaan hyvältä ilman sen suurempia freesauksia. Mun hyvä ystävä Jannika häärii Stokkan pisteellä Stadissa, joten sieltäkin on monet opit vastaanotettu. Eli rohkeesti vaan sinne vetämään tätä mimmiä hihasta. 😉

Tässä vielä kuva ennen ja jälkeen meikin:

image4 2

Meikissä rakastan erityisesti tuuheita ripsiä ja hyvin tehtyä pohjaa, jolloin ihon saa hehkumaan huonosti nukutun yön tai venähtäneen bileillankin jälkeen.

On se ihanaa olla nainen, kun kaiken saa feikata.

image2 2

xo Sar

 

28 kommenttia

 1. Hei olisi kiva tietää mikä sävy sinulla on meikkivoiteestasi? Olen asteen vaaleampi ihoinen kuin sinä tietäisi suurinpiirein mitä sävyä uskaltaisi lähteä tilaamaan netistä. Kiitos

 2. Eihän ripsaria saa mennä laittamaan pidennyksiin?!? Vai onko sulla jotai eri materiaalia noi ripset? Järkytyin!!

  • Mitäs järkytystä siinä on? 🙂 Eihän ne mitään ripsaria enää kyllä tarvis, mutta jos haluu vieläkin enemmän näyttävyyttä niihin.

  • Très simple , tu vois Karim à RG 08, W 08 et AO 09?Ben, c&e7;182#st St Pierre.Aux 3 lieux où il a renié le Maître, le Maître lui a ouvert les yeux , un an jour pour jour, après.

 3. Ihanan freessi ja kaunis meikki! Kiitos vinkeistä 🙂 Pakko vielä kysyä, että onko meikkivoiteesi Mac Studio fix? Vai onko Macilla myös joku studio mix meikkivoide, josta en ole vielä kuullut?

 4. Macin tuotteet on parhaita! 🙂 hei mikä sävy sulla on tosta poskipunasta? Näyttää kivalta!

 5. Oot kaunis ilman meikkiä ja meikillä! Kateellinen noin kauniista ihosta!

 6. Olis ollut kiva, jos olisit näyttänyt kuvien kanssa niitä varjostuksien tekoa tarkemmin! Tai vaikka videolla koko meikin teko! 🙂

 7. Hei millä levität meikkivoiteen ja highlighterin? 🙂

 8. Ihana meikki! Mikä sävy sul on tuosta highlighterista?

 9. Kiitos Sara postaustoiveeni toteuttamisesta. Tätä on kovasti odotettu ja nyt aletaan harjoittelemaan :D!

 10. Tosi kiva postaus, kiitos vinkeistä! Oot super kaunis myös ilman meikkiä 🙂

 11. Hei eiks sul oo tossa jotai silmien rajauskynääkin? Ainakin kuvien perusteella näyttäis että ois tossa alaluomella kajalia?

 12. Hei voisitko kertoa migä säyä hiuksissasi on? Toi on upea väri. Mulla täl hetkel vaalee haluisin just tuon värisen?

  • Such a good ad for a new little addition to your family. I loved so many lines and deirnsptiocs in this..and the plea for someone new to love made it even more special.

 13. Nyt tarvittais Saralta ja Sabinalta kauneus- ja meikkausvinkkejä. Tilanteeni on toivoton, en käännä miesten päitä, eivätkä he viheltele perääni. Todennäköisyys, että joku kaksilahkeinen katselee minua, on suoraan verrannollinen tekoni tyhmyyteen. Tämä on karu totuus! Olisin kiitollinen kaikista teidän kauneusvinkeistä ja neuvoista, jotka tekisivät minusta viehättävämmän miesten silmissä. Olen tässä miettinyt, että uskaltaisinko hakea Anne Kukkohovin vuosia nuoremmaksi ohjelmaan, jos sieltä saisi tilanteeseeni apua. Mitä mieltä olette siskot asiasta? Olisiko tämä ohjelma minun pelastus?

 14. Olisi mahtavaa saada Sabinalta tällainen samanlainen meikkipostaus 🙂

 15. Hei Sara!

  Tämä kysymys ei nyt liity meikkaamiseen, vaan että mikä värisävy sinulla on hiuksissa? Vai onko ne värjätty useammalla eri sävyllä?

 16. Mitä sävyä käytät tuosta meikkivoiteesta? 🙂

 17. Kumma Kommentoija

  Sara, jos tarvitset apua tulevassa muutossa, niin Kumma Kommentoija on valmis ojentamaan auttavan kätensä. Sovitaan, että sinä kannat huonekalut ja muut tavarat ja Kumma kommentoija kantaa vastuun. Kyseessä on puhdas laupeudentyö, joten Kumma Kommentoija ei ota siitä edes mitään maksua.

 18. Mahtava meikki! Sä todella osaat korostaa parhaita puoliasi ilman, että näyttää edes siltä, että olisi paljoa meikkiä.

 19. Mikä sävy sulla on tosta highlighterista? Millä levität sen ja meikkivoiteen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*