Kotijuttuja

Miksi flunssa iskee aina silloin, kun sitä ei todellakaan tarvisi tai toivoisi? No, täällä se silti on. Enkä ollut edes Flowssa viikonloppuna hihhuloimassa. Ajattelin, että sulkisin itseni tänään koko päiväksi neljän seinän sisälle, eikä se ole tuntunut lainkaan pahalta! Suunnitelmani oli myös viettää päivä vällyjen välissä Ruotsin Paratiisihotellin merkeissä, mutta maltamattomana otinkin siivousrätin käteen ja aloin hommiin, siivoushommiin siis. Sain myös jonkin aivan järjettömän idean, että julkaisisin vihdoin muutamia kuvia kodistamme tänne blogiin (joka valitettavasti on pitänyt hiljaiseloa jonkin aikaa). Tai, kyllähän asuntomme vilahtaa jo omassa Instagramissani viriteltyjen aamupalojen ja peiliselfieiden muodossa. Mutta tässä pieniä yksityiskohtia.

 

image1 image2 image3 image4

image12 image8

image5

image6

image7

image9 image10

Mä rakastan laittaa kotia. Ja tää onkin ollut mulle sellainen ikuisuusprojekti maaliskuusta lähtien, kun tähän muutettiin. Voisin viettää päiväkausia järjestellen lasipurkkeja ikkunahyllylle tai asetellen tyynyjä sänkyyn. Onneksi avopuolisoni on antanut mun rauhassa tuunailla kotiamme, ja millekään hankinnalle hän ei ole sanonut ei (vaikka kynttilöitä oonkin roudannut tänne kuormittain :D). Saattaa hän siis arvata, että oon omassa elementissäni, kun saan sisustaa kotiamme.

Löytöjä kotiimme teen milloin mistäkin, mutta lempparikaupakseni on muodostunut ehdottomasti Korkeavuorenkadulla oleva Maison Helsinki. Melkeinpä kaikki kuvien kukat ovat sieltä, ja maljakot. Liike on aivan mielettömän upea, joten suosittelen ehdottomasti tekemään ihailukierroksen sinne mestaan ja varaamaan pari(sata) euroa mukaan, sillä ostettavaa siellä on paljon! 😀

Kuvissa vilahtaa myös kolmen istuttava uudenkarhea harmaa sohva, joka olisi tarkoitus myydä. Se on ostettu huhtikuussa, joten melkeinpä uusi. Jos sulla on siis tarvetta Helsingin suunnalla uudelle sohvalle, niin laitahan meiliä mulle sarasieppi@gmail.com!

Tässä tällainen nopea moikkaus teille. Palataan taas pian. Nyt saatan laittaa ehkä Ruotsin Paratiisihotellin pyörimään. Ehkä.

xo Sar

 

 

27 kommenttia

 1. Moikka,
  Mistä tuo ihana rahi ostettu ja paljon sillä on hintaa?:)

  • Se on Jotexista, ja hinta about 140e muistaakseni. 🙂

  • Se on Jotexista. Olikohan jotain 150e about. 🙂

  • The problem is that there are clear policies in place for Board rights and reiipnsibolsties – they are outlined in the Co-op’s Bylaws and in the Co-op’s Policy Governance Documents. These documents clearly state the role of the Board, but Sue and ESPECIALLY Linda refuse to follow those documents. The employees felt backed into a corner because those documents have been ignored for so long, and the overstepping has been happening for so long with no reprocussions. When grievances are filed, they go ignored or are literally written off as lies.

 2. Voi miten ihana sisustus! Kyselisin tuon upean sängyn/sängyn ostopaikkaa tai merkkiä, ihan täydellinen <3

  • Kiitos! <3 Se on ihan Dubaista asti. 🙁

  • Its amazing (and scary) how not so far removed we are from horrific acts in history and from the challenges of generations before us. Really puts things in peetsrcpive, especially in terms of what makes us anxious and what it means to be brave and resilient! But if worry is in your blood, so are balls apparently. I’m really excited for all the changes you’ve got planned!

 3. Voi vitsit olis iha supermielenkiintosta saada sultakun Sara sellanen ruokapäiväkirja tai joku ruokavalio tyyppinen postaus! Mitä milloinki syöt ja lemppariruuat! 🙂 ja samoin ihonhoito! :)) saataisko? 🙂 <3

 4. Teillä on kodikas ja tyylikäs koti!
  Hienoa että saat raahata kynttilöitä kotiin niin paljon kuin huvittaa! itsekin olen aikamoinen kynttiläfriikki, ainoa hyvä asia tässä syksyn tulossa on se että nyt voi poltella jo kynttilöitä

 5. Ompa kamala

  • Tällä kommentilla olikin ihan valtava merkitys. Kiitos tästä. 😀

  • In all truth evidence is continuing to mount showing everything is normal and working according to design except for some Darwin dropouts that started a self proiarvetsen cult to get around Charles theory.

 6. taisin nähä sut ja sabinan qstockin vip- puolella! ja tosi kiva se anna abreun ja roope salmisen voodoo- biiisi. säkin oot siinä videolla. hieno biisi, terkut poikkikselle!

  • Je souhaiterais trouver sur le site une viuialssation de coupe en fonction du visage que l’on a.et des conseils faciles à faire et rapides pour se coiffer le matin et changer de la perpetuelle queue de cheval !

 7. Hei! Ihana

  • Hei! Ihana instagram tili ja blogi! Mistä olet ostanut sinisen jumpsuitin mikä sinulla oli päällä kun seisot veneellä? (Uusin kuva instagramissa ja kuvatexti ”Jengi on blockfesteil…”

  • 1c2Hi Jeremy – switch over to something containing all white tea leaves. Brew a few cups then pour slowly over a giant cup of ice. See if drinking that takes away your pain. If not, cut out all tea for four or five days. I bet it will help. Do you use a game colelorntr? Type or text a lot with that hand? The pain seems to target joints you use often. Good luck. Report back. Jenna

 8. Kumma Kommentoija

  Tuo sairastelu ei ole kyllä tervettä. Kunhan muistat jatkossa nauttia kerran vuodessa Flow:sta, niin ei tarvitse sen jälkeen kärsiä flu:sta.

  Kynttilöitä ainakin kodissa riittää. Taidat olla oikea kynttiläfriikki. No ei siinä mitään kunhan muistat olla polttamatta kynttilää molemmista päistä. Tyynyjäkin on niin paljon, ettei tarvitse miettiä mihin päänsä kallistaa. Ja shamppanjaakin on vieraille tarjolla – hyvältä näyttää!

  Kaiken kaikkiaan hyvällä maulla suunniteltu,mutta näin miehisestä näkökulmasta katsottuna se on ehkä hieman liian naisellinen. Eikö sillä Roope paralla ole mitään sananvaltaa sisustusasioiden suhteen? Hänelle näyttää varatun vain äänettönän yhtiömiehen rooli – eli hän on tossun alla! Voisit käyttää myös avomiestäs apuna sisustuksessa. Voisit esim. postata kuvan, jossa Roope istuu sohvalla pelkissä kalsareissaan lätkää televisiosta katsellen ja olutta siemaillen. Muutamia tyhjiä oluttölkkejä voisi olla pöydällä,jos vain kynttilöiltään sinne mahtuvat. Tämä toisi rosoisuutta ja maskuliinisuutta nyt hieman liiankin kliiniseen ja naiselliseen ympäristöön
  .

 9. Tää on nyt ihan hassu kysymys 😀 mutta soneran mainoksessa kun olet siinä catwalkilla ja sulla on semmoinen tumma maximekko siinä. Minkä merkkinen/ mistä se mekko mahtaa olla 😀 🙂

 10. hei ihana tuo peilipintainen tarjotin, onko sekin maison helsingistä ja muistatko hintaa? 🙂 Kiitos!

 11. Hei! Mistä on tuo hopea ”pyöreä” lyhty? Ihana koti!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*