HBD SAB

Rakas Sabina,

Tällä hetkellä viiletät jossain päin Leviä lumilaudan ja minttukaakaon kanssa. Jos vähänkään edellisiin synttärivuosiin on uskomista, tänään saattaa Barbin näköinen muija heilua Skinnybitchit kädessä leveä hymy naamalla. Välillä tukka heilahtaa täydellisen Loreal-hiusmainoksen näköisesti sekä tuolilla on lähes mahdotonta pysyä, kun jokainen biisi on maailman paras ja tanssittava.

Maailman parasta synttäriä one&only Reivisärkkä.<3

image1

image2

image3

xo Sar

 

 

 

 

13 kommenttia

 1. Kumma Kommentoija

  Sara et ole tainnut vielä kuulla, että Sabina on tehnyt elämäntaparemontin alkavan vuoden kunniaksi. Se tarkoittaa terveellisiä elämäntapoja epäterveellisten sijaan. Sabina on päättänyt hiihtää aina 10km:n lenkin, kun hänellä tekee mieli esim. juhlia tai nauttia alkoholia. Se tarkoittaa sitä, että hän hiihtää 50 km. päivässä joka ikinen päivä. Varsinkin näin iltaisin ja öisin hänellä kertyy valtava määrä kilometrejä. Kova treeni on tuottanut jo tulosta, Sabina on elämänsä kunnossa!

  • Hullu kummakommentoija sekoilee täällä taas ja höpisee asioista mistä ei mitään tiedä tai edes ymmärrä.
   Mikä sinua vaivaa, olet jatkuvasti pahemmin ja pahemmin sekaisin ja selittelet aina vaan kummallisemmin!
   Mene jo hoitoon!

   • Kumma Kommentoija

    Jaha, Kellokosken hullu on jälleen päästetty irti! Ja tekstikin on sitä samaa tuttua hourulan höpinää. Se riittää, että sinä olet hoidossa. Tämä blogikin on harmonisessa tasapainossa, kun sinut pidetään pakkopaidassa ja pehmustetussa kopissa. Näin oli myös joulun ja uudenvuoden ajan aina eiliseen asti.

 2. Joka päivä on tullu jopa tässä loman aikana nopeasti tsekkaamassa josko jotain uutta luettavaa olis ja kun sitä on, aina on jotenki päivä pelastettu 😀 Tässä vaan ihan malttamattomana jo oottaa että sais väliin lukea taas Sabinanki postauksia! Toivottavasti toive toteutuu pian =) Kiitos Saralle, että oot jaksanu minunkin joululomaani vähän viihdyttää! =) Niin ja onnea Sabinalle (ihan hitosti myöhässä, mutta eikö ajatus oo tärkein 😀 )!

 3. Toivon postausta teidän arki- ja juhlameikistä. Mitä tuotteita ja miten 🙂

 4. Hei tytöt!

  Toivoisin postausta teiltä mietteitä eettisyydestä ja miten teidän arkeen liittyy eettiset valinnat (vai liittyykö ollenkaan ) 🙂

 5. Toivon postausta liikkumistottumuksista ja ruokavaliosta. Ois kiva tietää, miten tollasta kroppaa pidetään yllä =) Ois myös ihan huippua tietää niistä syömis- ja juomispaheista, että millasiin sorrutte ja kuinka usein? Pitääkö rääkätä itteä, että pysyy upeana?

 6. Toivoisin ruokavalio postausta. Mitä syötte arkena? Ja mitkä ruuat on lemppareitanne? 🙂 ruokapäiväkirja olis tosi kiva!!

 7. Hei, toivon Sabinalta: miten kropasta saa tuollaisen, miten treenaat, kuinka usein treenaat, ruokavaliopostausta! Saralta toivon: meikkipostausta.

 8. Miten laitatte hiuksenne! Aina niin ilmavan ja tuuhean näköiset sekä teettekö laineet millä… :)?

 9. Hellou! olis aiivan huippua saada lähiaikoina (pianpian ennen tulevia vujuja) Saralta tarkka meikkipostaus miten itse meikkaat juhliin tms! Myös Sabinan ”raikas” arkimeikkaus ehdottomasti kiinnostaa, ehdotuksena esim meikkaus & lopputulos Sara vs. Sabina. Eihän sitä ikinä ite yhtä hyvin osais laittaa mut yrittää vois jotaki uutta. Mua ei niinkään tuotteet kiinnosta mut tapa meikata erityisesti silmät on ehdoton jees. Ps oon myös ihmetelly, miten teil on niin vaaleet silmänaluset? Vinkkejä tulille siis. Toki toivon et toivepostaus toteutuis mut kiitos enivei inspiroinnista! Kuha ny postailee jotai.

 10. Yeah, that’s the titekc, sir or ma’am

 11. Jag gillar att följa din blogg, Den är väldigt underhållande. Bra jobbat jocke, Följer den till 100 %! Vi borde ta en bärs nån gång!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*