Yhden drinkin perjantai showroomissa

Perjantai alkoi mukavasti siemaillen drinkkiä ja samalla kierrellen vaaterekistä toiseen kevään vaateuutuuksien parissa. Olin saanut kutsun Polhem Pr:n showroomille, missä järjestettiin Summer Party & Mid-Season Press Day.

Coktailpalat

Tarjoilut olivat viimeisen päälle: Takana minitötteröt leikkivät keksimuruista tehdyssä hiekkalaatikossa ja etualalla vihannekset kasvoivat ”majoneesimullassa”.

 

 

309e89c6-7802-4824-b366-a8596b3d4da0

 

797dc0a6-f945-4185-a88f-d8f03d4bfefe

 

Mokkaa, farkkuu, pastellia ja valkoista. Mokka nousi eniten esille eri merkeiltä ja sitä tullaan näkemään laukuissa, takeissa, hameissa, housuissa ja kengissä – vain taivas taitaa olla rajana. Onneksi se kuuluu myös omiin suosikkeihin kevään muodissa.

FullSizeRender-3

 

FullSizeRender-4

 

FullSizeRender-2

 

FullSizeRender-5

 

FullSizeRender-7

Moschino uimapuku = Päivän löytö! Ehdottomasti must have uikkari kevään purjehdusreissua varten!

 

Lumenen uutuudet kynsilakoista ja huulikiilloista. Sain myös mukaan omat lempparit

Lumenen uutuudet kynsilakoista ja huulikiilloista. Lähtiessäni sain omat suosikkini mukaan.

Näillä eväillä on hyvä aloittaa talvinen viikonloppu. Kevät on erittäin tervetullut!

xo Sab

6 kommenttia

 1. Airhead misseille Saralle ja Sabinalle, muuta elämänohje mitä kannattaisi noudattaa!

  On olemassa joitain asioita, jotka kannattaa pitää vain itsellään. Vaikka kuinka haluaisit kertoa niistä muille, siitä ei ole mitään hyötyä.

  1. Älä paljasta kaikista kunnianhimoisimpia suunnitelmiasi. Ole näistä vaitonainen ennen kuin olet onnistunut saavuttamaan ne. Tällaisissa suunnitelmissa on usein heikkoja kohtia ja suunnittelemattomia osia, joiden takia joku voi riepotella niitä melko helposti. Tämä voi johtaa siihen, ettet jaksa edes yrittää toteuttaa niitä.

  2. Älä tarkoituksellisesti kerro tekemistäsi hyvistä teoista tai hyväntekeväisyystyöstä, jota olet tehnyt. Hienointa on tehdä jollekin hyvää ilman toivoa saada kiitosta. Ylpeily tällaisilla asioilla voi johtaa nopeasti ylimielisyyteen. Jos sinusta tuntuu, että haluat kertoa näistä asioista, ehkä kannattaisi miettiä, miksi oikeasti teet niitä: onko se epäitsekkyyttä vai onko se halua saada ylistystä?

  3. Älä koskaan paljasta elämäntyylisi salaisuuksia. Ei ole viisasta ylpeillä sillä, millaisella dieetillä olet tai miten olet onnistunut voittamaan aamu-unisuuden. Jos sinulla on hengellisiä tavoitteita, ei ole mitään järkeä ylpeillä näillä saavutuksilla. Sinun tunteellisen tilasi pitäisi olla harmoninen. Halu tehdä vaikutus muihin ja saada kehuja on merkki siitä, että se ei ole.

  4. Ei kannata kehuskella sellaisilla hetkillä, joina on näyttänyt rohkeutta tai sankarillisuutta. Kohtaamme erilaisia haasteita joka päivä sekä ulkomaailmassa että omissa ajatuksissamme. Ei kuitenkaan ole sinun tehtäväsi päättää, ovatko ne tunnustuksen arvoisia.

  5. Älä koskaan jaa omia ajatuksiasi ja mielipiteitä elämästä ja kuolemasta. Se on vain sinun tulkintasi, eikä objektiivinen totuus. Vain harvoissa tapauksissa joku hyötyy sinun ajatuksistasi tästä aiheesta.

  6. Ikinä ei kannata paljastaa ongelmia omasta perhe-elämästään. Muista aina, että mitä vähemmän paljastat salaisuuksia perheestäsi muille, sitä vahvempi se tulee olemaan. Tällaiset asiat ovat ratkaistavissa vain oman kodin yksityisyydessä rakkaiden ihmisten kesken. Mitä enemmän valitat heistä muille, sitä vaikeampaa on selvittää niitä.

  7. Älä puhu kaikista epämiellyttävistä asioista, joita olet kuullut muiden ihmisten sanovan tai tekevän. Samalla lailla kuin on mahdollista liata vaatteet, myös mielen voi tahrata. Ja henkilö, joka kertoo hirveistä asioista saman tien, kun pääsee kotiin, ei eroa ihmisestä, joka unohtaa ottaa kengät pois, kun kävelee ovesta sisään.

  • Kumma Kommentoija

   Muuten hyviä neuvoja, mutta nuo ovat vain tyhjiä sanoja, jos ei itse elä kuten opettaa. Tässäpä Kumma Kommentoijan kultainen elämänohje vain sinulle. Elä vaadi koskaan muilta sitä mihin et itse kykene. Laita tämä ohje seinälle sängynpäätyyn josta näet sen aamuin illoin. Se auttaa pysymään nöyränä.

 2. Heei. Voisitteko tehdä postauksen miten valmistaudutte ennen kuvauksia joihin on esimerkiksi kuukausi aikaa. ruokavalio/urheilu yms 🙂

 3. Postaustahtia tiheämmäksi? Tylsää ootella näin kauan…

 4. Moikka Sabina! Tässä kyseisessä postauksessa ei tietenkään sun hiuksia näy, mutta kysäsenpä niistä silti, on ne sen verran upeat!
  Onko sulla jotai rutiinia minkä teet päivittäin hiuksille, sillä ne näyttää aina niin tuuheilta ja kauniin taipuisilta? 🙂 Lähinnä ajattelin, että taivutteletko niitä jollain laitteella, vai oletko vaan onnekas ja hiuksesi taipuvat kauniisti luonnostaan? Itselläni nimittäin luonnontaipuisa tukka tuottaa milloin pientä ja milloin vähän suurempaakin päänvaivaa mm. pörröisyytensä vuoksi

 5. https://www.instagram.com/p/BDDVydJMWmp/?taken-by=sabinasarkka
  Missä kuvattu? Tunnistaako joku kaupungin? Ihanan idyllistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*