Treenisalista uutta boostia treenaamiseen

Syksyllä tulee usein tutuksi uusija lajeja ja muutoksia treenimuotoihin. Olivat ne sitten uusia trendejä salitreenissä taikka uusia harrastuksia jne. Samoin kävi myös mulle. Olin etsimässä itselleni uutta salia, joka vastaisi omia toiveita salin puolella ja ryhmäliikuntatarjonnassa. And I found it!

Liikunta on aina ollut iso osa elämääni ja joskus sitä on myös tehty tosissaan. Paljon oon kerennyt harrastamaan ja se saa mut myös vaatimaan hieman enemmän arkiliikunnalta. Tuntuu, että tylsistyn helposti ja tarviin vaihtelua salin puolella niinkuin tunneillakin.

Ensimmäisinä viikkoina Esport Bristolissa testasin melkein joka päivä jotain uutta! Oli ihanaa saada oma innostus takaisin liikuntaan laiskan kesän jälkeen. Omiksi lemppareiksi ja vakkareiksi jäi ehdottomasti HotStudiossa pidettävät HotPilates, HotYoga ja HotBallet -tunnit. Tuntuu, että kolea ja sateinen syksy vaatii kropalle vastapainokseen lämpimiä, lempeitä, mutta tehokkaita tunteja. Se fiilis tunnin jälkeen saa mut palaamaan aina uudestaan.

Itselläni on ollut paljon selkäongelmia (skolioosi) vanhana voimistelijana ja pitkänä naisena. Joten on tärkeää, että saan huollettua ja vahvistettua kehoani oikein. Oon hurahtanu yogaan juuri senkin takia, koska se pitää mun selän kunnossa. Toisena tavoitteenani on saada takaisin se voimistelijan vetreys ja venyvyys.

Silloin, kun kaipaan kovaa menoa ja hikeä suuntaan BodyCombat tunnille. Helpottaa kyllä kummasti niitä kettumaisia ja ärsyttäviä päiviä. 😉

Monipuolinen salitreeni kuuluu myös arkeeni. Olen löytänyt uusia laitteita ja välineitä. Victoria Secret mallien käyttämät köydet lukeutuvat omiin suosikkeihini. Pääsee purkamaan energiaa ja samalla tehtyä loistava yläkroppatreeni.

Olen mielestäni löytänyt hyvän combon kehoa muokkaavalle ja kehoa huoltavalle treenille.

Kuvat Juuli Rönkä

Paikka Esport Bristol

Vaatteet Casall

Ehkä tämä saa sinut testailemaan jotain uutta!

xo Sab

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*