Skin care

Lempituotteeni ihon puhdistukseen ja kosteutukseen

Moni teistä ei välttämättä tiennyt, että olen ammatiltani kosmetologi – siitä innostus ja tieto liittyen kosmetiikkaan. Kosmetologin ammatti on kulkenut hyvin käsikädessä missi- ja mallityön kanssa, jossa kasvot ja iho toimivat työvälineinä. Minulta toivottiin kirjoitusta liittyen lempituotteisiini, joista monet kuuluvat Dermalogican tuotevalikoimaan. Olen tutustunut brändin tuotteisiin työskennellessäni Dermalogican ihoterapeuttina. Haluan aloittaa kertomalla kasvojen puhdistuksesta ja kosteutuksesta, jotka kuuluvat jokapäiväisiin aamu- ja iltarutiineihini.

unnamed-1

Ehdoton lempituotteitteni ykkönen on Dermalogican Precleanse -puhdistusöljy, jota ilman iltapuhdistuksestani ei tulisi mitään. Puhdistusöljy liottaa epäpuhtaudet, vedenkestävät meikkituotteet, aurinkosuojat ja ilmansaasteet. Öljy on todella hellävarainen eikä ärsytä herkkiäkään silmiä – tekee ihosta pehmeän ja puhtaan. Aluksi tuotetta levitetään kuivin kämmenin kuiville kasvoille, hierotaan pelkällä öljyllä kasvot ja silmämeikki, jonka jälkeen emulgoidaan vielä veden kanssa ja huuhdellaan pois.

Seuraavaksi kerron toisesta lempituotteestani liittyen puhdistukseen. Käytän tätä toisena puhdistuksena Precleansen jälkeen iltaisin ja aamulla puhdistan kasvoni pelkästään tällä. Special Cleansing Gel on saippuaton ja vaahtoava puhdistusgeeli, joka poistaa lian ja meikin ihoa kuivattamatta taikka herkistämättä. Neutraali, helppokäyttöinen ja rauhoittava puhdistusgeeli sopii jokaiselle ihotyypille. Tämä tuote minulla on aina reissuilla mukana 🙂

unnamed

Puhdistuksen jälkeen siirrytään ihon kosteutukseen. Kaapistani löytyy kaksi kosteusvoidetta, jotka ovat molemmat luottotuotteitani. Niistä ensimmäinen on Intensive Moisture Balance, jota käytän aamuin illoin – täydellinen kosteusvoide kuivaan ihoon taipuville ihotyypeille. Tuote sisältää mm. antioksidanttisia vitamiineja sekä uudistavia kasviperäisiä ravinteita, jotka tekevät ihosta pehmeän, kimmoisan ja kosteutetun. Voide imeytyy loistavasti ja käytän sitä jopa meikin alla. Talvi-ihon pelastus!

Toinen kosteusvoiteeni tuo iholle täydellisen tasaisen päivetyksen ja heleän lopputuloksen. Chanelin Soleil Identitén (sävy Bronze) on tuote, jota käytän kesät ja talvet. Tämä itseruskettava voide on kosteuttava ja lopputuloksesta tulee aina taattu luonnollinen Sun-kissed skin! 😉

Toivottavasti vinkeistäni olisi hyötyä. Vastailen mielelläni kysymyksiinne! 🙂

xo Sab

61 kommenttia

 1. Mikä kosmetologikoulun oot käynyt?

 2. Mitä itseruskettavaa käytät vartalolle? 🙂 käytkö solariumissa tai suihkurusketuksessa?

  • Käytin vaihtelevasti Doven kevyesti päivettävää vartalolle. Pyrin välttämään solariumia ja käyn vain speciaali tilaisuuksia varten suihkurusketuksessa.

 3. Mistä noita tuotteita löytyy ja onko ne kovin hintavia 🙂

 4. Heippa! Mistä saa tuota dermalocigaa? Asun ruotsissa ja oon etsinyt kaikkialta.. Mitä ihmettä.

  • Itse olen ainakin tilaillut kosmetiikkaa Englannista (lookfantastic.com) mm. tän merkin tuotteita. Ei tarvii tullejakaan stressata. 🙂

   Ja voi Sabina sä olet kaunis! Teetkö vielä silloin tällöin kosmetologin töitä vai onko uudet jutut sivuuttaneet sen puolen?

   • Kiitos vastauksista Teen myyntityötä vielä silloin tällöin, mutta hoitolatyöt olen jättänyt pois. Haluan ja pyrin pitämään yllä ammattitaitoani. 😉

    • Hi SoniaJust to say I have enjoyed viewing your photos here esecpially the breads pics. When I go travelling I dare not take photos in the shops fearing I might be ticked off!

  • Tukholman Åhlensilta löytyy!

 5. Olisi ihan älyttömän mielenkiintoinen ja suosittu postaus sun ja saran ruokavaliosta! Vaikka parin päivän ruokapäiväkirja ja ehdottomat lemppariruuat ym 🙂

  • Hei kiitos ehdotuksesta! Moni on näköjään kiinnostunut aiheesta, niin teemme kyllä!

   • That was my problem last year with my mountain bike as my seat was about 2 inches too low and I was getting sore knees. Once I made the adjustment to the seat height it made a world of different as my knees were not sore anymore. I biked nearly 2000 miles this year between my mountain bike and my commuter bike. I favor the commuter bike on paved roads now as the 700c rims are a bit larger and have less rolling resistance than my mountain bi#8;ke217&s 26inch rims. Riding on dirt or gravel trails the mountain bike is nicer with its dual suspension.

 6. Kumma Kommentoija

  Naisen paras kauneusvoide on puhdas omatunto. Naisen hymy taas maksaa vähemmän kuin sähkö ja valaisee paremmin. Tässä vähän miesnäkökulmaa palstan kauneuskeskusteluun. Sen lisäksi nämä kaksi asiaa on täysin ilmaisia toisin kuin meikit ja voiteet.

  • Kiitos kun joku jaksaa muistuttaa välillä naisia siitä mikä oikeasti on tärkeää elämässä! 🙂 <3

   • Kumma Kommentoija

    Kiitos T näistä kauniista ja rohkaisevista sanoista. Et uskokaan miten ne lämmittävät sydäntäni. Naisten hyvinvointi on minulle sydämenasia. Toisin sanoen, naisten asia on Kumma Kommentoijan asia!

    • Hullu kumma kommentoija taas sekoilee ja kerrot kuinka yksinäinen sekopää olet.
     Kun saat johonkin seko viestiisi vastauksen niin se ”et usko miten se lämmittää sydäntäni” ”naisten hyvinvointi on minulle sydämenasia”.
     ”Toisin sanoen naisten asia on kumma kommentoijan asia”!.
     Kerro miten naisten asia on sinun asiasi, johtuuko se siitä kun halusit olla nainen ja käytät sukkahousuja?
     Vai miksi ”naisten” asia on sinun asiasi?
     Jo näistä kommenteistasi selviää että olet sekopää keski-ikäinen onnetonrunkkari jolla ei ole juurikaan mitään kontakteja naisiin.
     Etkä tule niitä ikinä saamaankaan koska olet niin sekaisin, siksikö haluat olla nainen ja sinulle on epäselvää oletko mies vai nainen?
     Olet jo vuosikausia ahdistellut Saraa ja varmasti moni muitakin missejä somessa, ovatko he sinussa olevan naiseuden esikuvia?
     Miksi et etsi parempia naisen esikuvia? Esimerkiksi tämän vuoden Finlandia palkinnon voittaja Laura Lindsted.
     Hän olisi hieman parempi esikuva sinun naiseudellesi kun höppänät missit!

     • Kumma Kommentoija

      ” Järjen jättiläinen einstein” taas vauhdissa . Olet taas sotkeutunut pahasti omiin sukkahousuihisi. Vetämäsi johtopäätökset tuosta kirjoituksesta on sitä luokkaa, että ansaitsisit vuoden huuhaa palkinnon. En voi muuta kuin ”ihailla” näitä sinun lahjakkaan lahjattomia johtopäätöksiäsi, jotka ovat lähinnä puuta heinää tasolla. Voit olla ylpeä itsestäsi, kukaan tervejärkinen ihminen ei moiseen saavutukseen pysty.

     • Ihan vaan sanon, että tyhjät tynnyrit kolisee eniten 😀 Ja semmonenki vielä, että yleensä ihminen raivostuu toiselle siksi, että näkee toisessa ihmisessä OMAT virheensä tai puutteensa… 😀 Voin vaikka veikata, että vastaukseksi saan lisää tuota säälittävää someragea, mutta onneksi voi aina laittaa koneen kii ja tehä jotaki mukavaa tai vaikka vaan vaihtaa sivua 😉

     • Kumma Kommentoija

      Saanen esitellä itseni. Nimeni on Kumma Kommentoija. Olen pelkkä fiktiivinen hahmo, joka elää vain netissä. Eli toisin sanoen Kumma kommentoijaa ei ole olemassa. Koin syntymän ihmeen toissa vuonna Saran blogissa. Nykyisin elän elämääni vain ja ainoastaan täällä Saran ja Sabinan palstalla.

      Täällä on eräs persoona joka ottaa tämän fiktiohahmon enemmän kuin todesta. Toimin tavallaan hänelle ukkosenjohdattimena, johon hän voi purkaa oman elämänsä turhautumia – ja niitä tosiaan riittää! Eipä se silti haittaa, Kumma Kommentoija kun on semmoista iskunkestävää mallia. Hän kai näkee Kumma Kommentoijan fiktiivisen hahmon omana rumana minäkuvanaan, johon voi siirtää omat huonot tapansa ja luonteensa varjopuolet. Tämä sinänsä on jo yksin hyvä saavutus tällaiselta kuvitteelliselta hahmolta. Tässä on myös se hyvä puoli, että kun hänellä menee kaikki aika ja energia Kumma Kommentoijalle kirjoitteluun ja kuittailuun ,niin hänellä ei riitä enää aikaa muiden kirjoittajien häiriköintiin.

  • Hullu kummakommentoija idiootti taas täällä kommentoimassa.
   Oletko alkanut Sabinaa ahdistelemaan?

   • Kumma Kommentoija

    Kas, poika nimeltä Päivi on palannut. Olet näköjään päässyt viimein pakkohoidosta.

    • Kumma Kommentoija nyt taas kerrot omista ongelmistasi, etkö vieläkään ole saanut hoitoa identiteetti ongelmiisi. Toivottavasti saat ne ratkaistua.
     Olen pahoillani puolestasi jos et tiedä oletko mies vai nainen.

     Mutta miksi kummassa taas ahdistelet missejä?

     Tiedät itse että olet sosiaalisesti niin onneton, tyhmä ja surkea ruma raukka, ettet löydä itsellesi naisseuraa ja siksi olet täällä naisia ahdistelemassa.

     Mutta miksi kummassa harhainen mielesi luulee että missit Sara tai Sabina sinusta ovat kiinnostuneet, kun et muitakaan naisia ikinä mistään saa.

     Ei Sara sinun kanssasi edelleenkään ulos lähde, vaikka kuinka monia kikkelikuvia hänelle lähettelet!
     Sabinallakin taitaa olla uusi mies kuvioissa.
     Miksi olet niin sekaisin kuin olet?

     • Kumma Kommentoija

      Se mitä yrität tässä huonolla menestyksellä väittää, on juuri sinun ongelma. Jos et sitä ymmärrä, niin se on sinun, ei Kumma kommentoijan ongelma.

     • Kumma kommentoija sinulla on kaikki asiat ongelmia!
      Jo sinun kummakommentoija nicistäsi lähtien.

      Tiedät olevasi sekaisin ja ”kummallinen” ja sinulla on ongelmia myös oman sukupuolesi kanssa.
      Siksi kutsut itseäsi kummakommentoijaksi, tiedät myös että olet persoonana kummallinen, onneton ja säälittävä.
      Sekainen mielesi ja hulluutesi tulee myös esiin siinä kun puhuttelet itseäsi kolmannessa persoonassa!
      Se on se mielenterveydenhäiriöiden ja hulluuden ensi merkkejä! Kuten varmasti olet huomannut.

      Voi sinua hullua raukkaa kun et saa misseiltä vieläkään huomiota, vaikka jo vuosikausia olet heitä niin epätoivoisesti fanitanut.
      Montako kertaa olet Sieppiä yrittänyt saada treffeille kanssasi, eikä vieläkään ole lähtenyt? Mikä sinussa on vikana, vai onko vika Siepissä?

     • Kumma Kommentoija

      Päivi hyvä, nämähän ovat omia ongelmiasi, joita vain yrität huonolla menestyksellä siirtää Kumma Kommentoijalle. Kaikkien muiden ongelmiesi lisäksi sinulla tuntuu olevan hyvin huono muisti. Voin vähän virkistää sitä.

      Tulit häiriköimään viime vuonna Saran aiempaan blogiin.Esiinnyit nimimerkillä Vili Vilperi ja sen lisäksi sinulla oli kymmeniä eri nickejä, sekä miehiä että naisia. Olit psykologiasta kiinnostunut asian harrastaja ja asioista tietysti ihan pihalla. Totta puhuen käytöksesi muistutti enemmän psykoa , kuin psykologia. Mielipiteesi ihmisistä ja asioista olivat lähinnä täyttä potaskaa ja hevonhumppaa. Siksipä kehotinkin sinua etsimää uuden harrastuksen, sellaisen jossa voisit olla hyvä.

      Totuus tuli sittemmin ilmi, kun lääkärisi tohtori Kellokumpu tuli palstoille ja kertoi vähän taustoistasi. Olit ja olet edelleen Kellokosken psykiatrisen sairaalan potilas.
      Se miksi olet siellä, johtuu mielesi ongelmista. Niitä taas sinulla on niin paljon, että aikani ja palstan tila ei yksinkertaisesti riitä niitä kuvailemaan. Lääkärisi kertoi myös, että olet poika nimeltä Päivi ja sinulla on identiteetti ongelmia. Viihdyt naisten vaatteissa ja aivan erityisesti minihameessa, joka ei sinulle sovi, koska sinulla on niin paksut ja karvaiset jalat. Tohtori Kellokosken avautumisen myötä sinua ei enää kukaan jaksanut ottaa vakavasti ja uskottavuutesi oli mennyt. Nyt kun toin asian jälleen esiin, niin kukaan ei voi ottaa sinua vakavasti, vaikka oletkin vaihtanut nimimerkkiäsi, johonkin sinua osuvasti kuvaavaan rrrrrr… nickiin.

     • Kumma Kommentoija

      Nähtäväksi jää viitsinkö itsekään enää kommentoida viestejäsi. On tässä elämässä paljon mielekkäämpääkin tekemistä, kuin vastailla jollekin seinähullulle.

     • Johan sinä kumma kommentoija tulet jatkuvasti hullumaksi ja sekoot entistä enemmän.

      Taas jaksat jakaa omaa kohtaloasi kaikille netissä ja kertoa. Miksi et löydä omaa identiteettiäsi etkä edes sukupuolestasi ole oikein selvillä, vaikka olet nähtävästi saanut hoitoa kellokoskellakin, eikö apu auttanut?
      Miten kukaan voi olla noin sekaisin kuin sinä!

      Kuinka kauan ajattelit ahdistella Saraa ja muita missejä?
      Olet Saraa ahdistellut jo vuosikausia, eikö sinulle ole jo selvinnyt ettei hän tai kukaan muukaan ole kiinnostunut sinusta!
      Olet sekopää hullu, etkö itse sitä tiedosta? Sinulla ei taida olla yhtään ihmistä elämässäsi?!!

     • Kumma Kommentoija

      Kertasin vain sinun karun sairaskertomuksesi. Kyse ei ole mistään muusta. Senkin lääkärisi muuten mainitsi, että tulet aina vain vainoharhaisemmaksi ja vainoharhaisemmaksi ja sen kyllä huomaa selvästi näistä sinun sekavista ja harhaisista vastauksistasi. Onko sulla muuten ärrävika? Näin ainakin voi päätellä nimimerkistäs. Sekin riesa vielä muiden ongelmiesi lisäksi!

   • Voiskohan joku kertoa mullekkin, että mistä ihmeestä tää juttu on lähtösin, että tuo kumma komantoija on joku hullu ahdistelija? :O Ihan tuulesta temmattu juttu vai kenties jossain jotain todisteita?

    • siis tarkoitin kumma kommentoija* 😀

    • Kumma Kommentoija

     Tämä on pitkä tarina joten en viitsi selittää sitä kovin seikkaperäisesti. Lyhyesti sanottuna tämä nimimerkki rrrrr…
     häiriköi jo viime vuonna Saran aiemmassa blogissa lukuisilla eri nimimerkeillä. Hän on tyypillinen esimerkki sellaisesta ihmisestä, joka tekee sosiaalisesta mediasta antisosiaalisen. Hän on lievästi sanottuna katkeroitunut
     Kumma Kommentoijalle, kun pidin hänet suusanallisesti kurissa ja nuhteessa. Tätä tyyppiä ei voi ottaa kovin vakavasti. Hän Kellokosken psykiatrisen sairaalan ikiasukas. Kaikki hänen väitteensä Kumma Kommentoijasta ovat hänen omia pahoja tapojaan, joita hän yrittää siirtää huonolla menestyksellä Kumma Kommentoijalle. Tiettävästi hän on lähettänyt Sarallekin kikkelikortin. Sara otti sen tosi coolisti. Totes vain, mitäs pienistä!

     • Nice (Y) Että semmonen stoori =)

     • Kumma kommentoija on vuosia ahdistellut Saraa ja varmasti monia muitakin missejä netissä.
      Ellet T ole itse kumma kommentoija näet hänen teksteistään että mies on sekaisin, pahasti hullu ahdistelija ja yksinäinen onneton runkkari.

      Samoin hänellä on tapana kertoa ja projisoida omia kokemuksiaan, kuten kellokoski ja persoonansa häiriöitä sekä sukupuoliongelmia muihin!
      Mikä on psyykisesti sairaille aika normaalia!

     • Tohtori Kellokoski

      T. ei ole Kumma Kommentoija, eikä Kumma Kommentoija ole T. Tapasi mukaan olet vainoharhainen, mutta sehän kuuluu osana sairautesi kuvaan. Kuvailet osuvasti kirjoituksessasi omaa elämääsi ja kuten sinulla on tapana, kuvittelet oman elämäsi olevan Kumma Kommentoijan elämää.

     • Tohtori Kellokoski

      Kyllä tämä meidän Päivi on siinä kunnossa, että hän tarvitsee pidempiaikaista hoitoa.

     • Kumma Kommentoija

      Lääkärisikin jo hermostuu sinun vainoharhaisiin kommentteihisi.

     • Hullu kummakommentoija kertoo taas omasta hulluudestaan, nyt hän kuvittelee olevansa tohtori!
      Muista raukka parka hullu ottaa lääkkeesi. Kaikki jotka tekstejäsi lukee ymmärtää että olet pahasti sekaisin ja hullu!

     • Kumma Kommentoija

      Elähän nyt hulluja puhu! On toki aivan ymmärrettävää, että kun henkinen tilasi on mitä on, alat jo itsekin uskoa hulluihin harhoihisi

  • I'm missing something imtorpant. Won't many of the AJAX urls be composed and fetched in code? How is the crawler supposed to determine the set of AJAX urls that will be fetched by a given page.

 7. Tässä parasta ihonhoitoainetta, kannattaa kokeilla. 😀
  http://www.stara.fi/2015/11/12/spermanaamio-tekee-kasvoille-ihmeita/

 8. Mistä ostat tota Chanelin Soleil Identitén oon koittanut ettii sitä muttei tunnu löytyvän mistään?

 9. Tekisittekö joskus postauksen lempimeikeistänne? 🙂

 10. Ihanaa että ootte tehneet blogin, ootte molemmat vaan niin upeita ja ihania 🙂 sellasta mietin, että miten te saatte hiuksiinne tollasta ihanaa volyymiä? Kunhan toinen edes tähän vastaisi 😀 kiitos jo valmiiksi!

 11. Kumma Kommentoija

  Anteeksi Sabina, että tämä sinun hieno blogisi muuttui hullujenhuoneeksi, kun tänne ilmestyi eräs ärrävikainen mielipuolipotilas häirikkö. Hänen puolustuksekseen voi vain sanoa sen, että hän on syyntakeeton eli ymmärrystä vailla.

  • Taasko kumma kommentoija kerrot itsestäsi ja projisoit omat ongelmasi muihin, ei täällä Saraa tai Sabinaa ole muut ahdistelleet vuosikaisia kuin sinä!
   Olet vain niin hullu ja sekaisin ettet sitä ymmärrä!

 12. Kumma Kommentoija

  Onhan se kiistatta nähtävissä, näistä käsittämättömistä viesteistäsi, että olet tuonut mukanasi hullujenhuoneen tällekin palstalle.

 13. Käytätkö kasvovettä (Dermalogica)? Ja millä kuorit kasvosi?

 14. Moikka Sabina!
  Olen kiinnostunut tuosta Dermalogica-sarjasta ja rohkenen nyt kysyä josko ehtisit antamaan muutaman vinkin. 🙂
  Tuotteita tällaiselle sekaihoiselle, jolla tuppaa talvisin heittämään iho kuivaksi raastinraudaksi.
  Olisi muutenkin kiva lukea postauksia liittyen kauneudenhoitoon 🙂

 15. Det tror jag funkar alldeles utmärkt. Jag har bara testat en sort eftersom jag bara haft en sort men jag har ju blandat den med annat. Hade jag haft flera myntor hade jag gärna exeetimpnterar, mintte är en stor favorit!

 16. Michelle: I Extensions Salon pÃ¥ “strøget” i Ã…rhus :)Stine: Opskriften kan findes i indlægget her: Maria: Jeg købte den i efterÃ¥ret :)Kirstine: Ja, de bliver nemlig rigtig fine, nÃ¥r de kommer pÃ¥ :)Vibe: Den er fra Saga Form. Cecilie Irene: Tak for din søde kommentar :)Rainy… : Tusind tak!Joanna: Mange tak! Bukserne er fra Nelly Trend 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*