Rennot laineet vs. kiharapilvi

Tänään oli super hauska päivä Salon Noir:ssa luottokampaajani Sabin kanssa. Päätettiin hieman testailla uusia muotoilulaitteita hiuksilleni ja räväyttää villillä afrolla!

Rennot laineet kuuluvat omiin luottokampauksiini niin arjessa kuin juhlassakin. Niihin ei kuitenkaan kannata tuhlata liikaa aikaa. Kunhan kotoa löytyy hyvät aineet omaan käyttöön sopivan kihartimen alle niin lopputulos on pysyvä ja helppo toteuttaa.

Käytetyt tuotteet:

KEVIN.MURPHY Anti Gravity Spray

Hot Tools kiharrin

Kihartaessa aivan latva jätettiin kihartamatta.

Takki: Polhem Pr

Räväkkä kiharapilvi saatiin toteutettua samalla lämpötuotteella, mutta kiharrin vaihtui todella ohueen puikkoon. Lopputulos oli kadulla katseita kääntävä ja ystävien kehuja keräävä. Odottelen itse huomista ”tukkapäivää” innolla, jolloin hiukset ovat asettuneet vielä paremmin ja ovat rennosti sekaisin. Tavoitteena unelma Carrie-tukka!

Takki: Polhem Pr, Gina Tricot

Kampaamo: Noir Concept, Kalevankatu 6

Kampaaja/Kuvaaja: Sabina Sundqvist @hairbysabi

Tuotteet: Frameda

xo Sab

4 kommenttia

  1. Sulla on niin upeat hiukset! <3 Nuo afrokiharat on kyllä ihanan räväkät ja passaa sulle 🙂 Huisia loppuviikkoa ja kiitos taas luettavasta.
    ps. rakastan älyttömästi katella sun kuvia, ne jotenki vaan vetää puoleensa ku oot niin kaunis =)

  2. Kumma Kommentoija

    Naisen on välillä hyvä elää pää pilvissä – ainakin kiharapilvissä.

  3. Niin upeet noi pienet käkkärät! Oon etsinyt just tollasta kiharrinta millä sais tuollaiset, mikä malli tämä on mitä sinulle käytettiin? 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*