Rakastunut.

Vau mitä kaikkea tämä vuosi on tuonut tullessaan! Rakkautta ainakin yllinkyllin ja se on mulle hyvin tärkeää. Sillä jaksaa arjen haasteet silloinkin kun ei ole se ihan loistokkain päivä. Välillä tuntuu, että on vieläkin hieman teini-iän hukassa elämän kanssa ja pitäisi olla muka aikuinen, vaikka pohtii edelleen niitä samoja asioita kun kymmenen vuotta sitten. Mutta periaatteessa mitä sitten 😀 Ehkä se fiilis pitää itsensä lapsenmielisenä ja innokkaana elämän varrella. Hauskaa on ainakin ollut ja haasteita riittää! Tottakai sitä on menty eteenpäin, ja tällä hetkellä on mahtava päästä toteuttamaan itseään myös tapahtumien suunnittelun ja markkinoinnin parissa. Oma inspiroituminen erilaisen kuvausten parissa pysyy aina, ja olenkin kiitollinen, että saan tehdä just sitä ja just silleen miten ite tykkään.

Uudet haasteet ja näkökulmat kuvauksissa ovat aina kiinnostaneet. Tällä kertaa toteutimme extempore pariskunta kuvaukset kotoisissa maisemissa perheheppa toisessa kädessä. Oli todella kylmä päivä, mutta tunnelma oli sitäkin lämpimämpi. Kihlauksesta oli kulunut vain muutama päivä ja perhoset lentelivät mahassa. En voinut vieläkään uskoa todeksi mitä vasemmassa nimettömässä kimalteli. Ossi oli yllättänyt täysin! Hänellä oli ollut sormus jo 3kk odottamassa sitä oikeaa hetkeä. Se hetki koitti itsenäisyyspäivän yönä, jolloin olimme viettäneet unohtumattoman illan letkeässä tunnelmassa, live-musiikin tahtiin tanssiessa ja pari lasia shampanjaa maistellen. Ossi otti spontaanisti hotellihuoneen Hotel Kämpistä. Rakastuneessa tunnelmassa hän polvistui. Jep, se oli täydellistä. Olimme vaihtaneet koko illan katseita kuin vastarakastuneet ja tunsin sinä iltana itseni Ossin silmissä maailman kauneimmaksi ja hauskimmaksi naiseksi. Se oli aitoa ja se on se mikä merkitsee. Rakkaus.

Kuvaaja: Patrick Karkkolainen

Mies: Mun

Heppa: Heluri 24 v.

Vaatteet: Lexington Company, Polhem PR Finland

<3 Sab

3 kommenttia

 1. Upeita kuvia! Ja onnittelut kihlauksesta!

  Nuo sun hiuksetkin on kyllä tosi ihanat. Aina instassakin saa ihastella! 😀 Onko nuo kiharat tehty semmoisella paksulla ”klipsi”kiharruspuikolla? 🙂

  • Hei Katja,
   Kiitos kovasti ihanasta kommentista 🙂
   Hiukset olen tällä kertaa tehnyt Remingtonin isolla kiharrinpuikolla ilman klipsua.:)

 2. Kumma Kommentoija

  Koska tämä suhde näyttää menevän kohti avioliittoa, niin Kumma Kommentoija ei voi olla antamatta pientä avioliittovinkkiä. Avioliitto on suhde jossa toinen on aina oikeassa ja toinen on aviomies. Tämän kun tuleva siippas muistaa niin avioliitto on tosi onnellinen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*