Piece of Hair – Hiussalaisuuksia

Kuvat Juuli Rönkä

 

Ihana vihdoin paljastaa, että olen mukana uudessa projektissa joka keskittyy kattavasti hiusten hyvinvointiin, muotoiluun ja hiustutorialeihin. Olemme hius- ja kauneusalan ammattilaisten kanssa avanneet uuden suomalaisen verkkokaupan. Avajaistarjouksena mm. -15% kaikista tuotteista.

www.pieceofhair.fi

Olen niin innoissani! Minulle hiukset ovat aina olleet tärkeässä roolissa ja mielestäni jopa tärkeämpi ulkonäköni puolesta kuin meikki. Hiukset ovat monesti ”minun meikkini”. Tavoittelen aina ilmavia, luonnollisesti muotoiltuja hiuksia pienellä twistillä. Niinkuin meikissä, en myöskään hiuksissa pidä vahvasti kerrostetusta ”pakkelista”. Hiuksissa ja meikissä haen ennen kaikkea pysyvyyttä. Nautin hiusten laittamisesta ja etsin aina parhaimpia hiustuotteita, mutta kun löydän lempparit niin olen myös uskollinen niille. Loistava tuote taipuu myös moniin käyttötarkoituksiin. Pesen hiuksiani noin joka toinen päivä, enkä yleensä rasita niitä muotoiluraudoilla päivittäin. Tyypillisesti seuraavan päivän tukka on yhtä kiva kuin edellisenäkin päivänä. Joskus jopa kivempikin! Siihen auttavat hyvät tuotteet.

Tykkään vaihtaa jakauksen paikkaa lennosta useasti päivässä ja ehkä kysytyin ”kampaukseni” onkin etutukan heittis. En ole ikinä värjännyt hiuksiani. Ne ovat koko ikänsä saaneet hulmuta luonnollisina. Rakastan hemmotella hiuksiani hoitavilla tuotteilla, maskeilla ja öljyillä. Se vaan aina näkyy ulospäin jos on terveet ja hyvin hoidetut hiukset. Silloin muotoilussakin pääsee helpommalla!

Olen tehnyt kolme tutorialvideota verkkosivuillemme. Näitä kyseisiä aiheita oli toivottu, joten olen niitä parhaani mukaan toteuttanut. 😉 Käykää katsomassa ja toivottavasti saatte hyviä vinkkejä itsellenne.

www.pieceofhair.fi/studio-tutoriaalit

Pitää vielä nostaa videoista yksi aivan super tuote mitä käytän sekä föönaukseen että täydellisesti joustaviin kiharoihin, mitkä kestää aina seuraavaan pesuun asti. Tuote sisältää lämpösuojan ja kosteussuojan. Se on uudelleen muotoiltavissa 96 h ja aktivoituu aina uudestaan 150 asteessa. Tuotetta lisäät vain kerran pesukertojen välissä. Tekee hiuksista ihanan joustavat ja kestävät.

www.pieceofhair.fi/kerastase

Toivotan kaikki tervetulleiksi meidän sivuillemme ja erittäin mielelläni kuuntelen teidän toivomuksia uusista videoista ja tuotevinkeistä. Olemme vasta aloittaneet ja opittavaa on paljon. Kertokaa siis ihmeessä palautteenne meille niin osaamme kehittää toimintaa oikeaan suuntaan. 🙂

On aivan mahtava tehdä töitä oman intohimonsa vietävänä.

Tulen päivittämään tänne, Instagramiin ja sivuille paljon vinkkejä/videoita hiuksista ja muista kauneusjutuista.

Meitä voi seurata

@pieceofhair 

@sabinasarkka

Facebook 

xo Sab

2 kommenttia

  1. Mitkä on sun hiustenhoidon lempparit? Shampoo&hoitoaine? Hiusmaski ja hiusöljy/hiuksiin jätettävä hoito? 🙂 Pääsis niitä klikkailee ostoskoriin ja sit kokeilee jos niitä tuolta löytyy!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*