Ikäännyttävätkö ilmansaasteet ihoa?

Jes, se on vihdoin täällä!

Eilen tuli myyntiin Dermalogican odotettu uutuustuote Daily Superfoliant. Moni on varmasti kuullut Daily Microfoliantista tai törmännyt siihen blogeissa ja kauneuslehdissä. Se on ollut Dermalogican ”sankarituote” ja myös selvästi myydyin. Se on ollut omana lempparituotteena ties kuinka monta vuotta. Olinkin todella innoissani päästessäni testaamaan uutta päivittäistä kuorintaa, jossa uutta oli ainesosat ja erilainen teho. Ennen virallista tuotekoulutusta pääsin kokeilemaan Daily Superfoliantia ensimmäisten joukossa. Halusin tuotteeseen oman näkökulman kuluttajan silmin ilman ammatillista hypetystä. Nyt olen käyttänyt sitä yli viikon ajan ja jäänyt pahasti koukkuun.

Aktiivihiilipohjaiset (Charcoal) eivät aina ole minulle se paras vaihtoehto ja ihoni on paljon enemmän kuivaan kuin rasvaiseen ihotyyppiin taipuvainen. Taisinkin nyt löytää aktiivihiilipohjaisen tuotteen, joka sopii itselleni.

Ensimmäinen tunne kuorinnan jälkeen oli tasainen, kirkas, pehmeä ja hehkuva eikä tippaakaan kireä iho. Parasta oli, että tunsin samat fiilikset myös seuraavan päivän kuorinnan jälkeen. Minun ei ole tarvinnut käyttää tuotetta joka päivä – joka toinen päivä on riittänyt. Parin viikon ajan en ole käyttänyt mitään muuta kuorintaa. Ihoni on tuntunut kosteutetulta ja pehmeältä. Meikki on näyttänyt hyvältä ja pysynyt freshinä koko päivän.

Kuorinnan jälkeen rakastan laittaa ravitsevan Multivitamin Power Recovery Masquen vaikuttamaan joko muutamaksi tunniksi tai jättäen sen kasvoille yön yli. Olen tämän naamion todellinen suurkuluttaja. Ystävänikin tuntevat tämän tuotteen tyttöjen saunailloista.

Täytin tammikuussa 28. Näinä aikoina olen ollut erityisen kiinnostunut ihon vanhenemisesta eri tavalla kuin aikaisemmin. Ilmansaasteiden on paljon puhuttu vaikuttavan ihon ikääntymiseen mikä onkin todella huolestuttavaa. On ollut kiinnostavaa seurata www.skinpollution.com sivuilta omien alueiden ilmansaastemittauksia.

Vaikka itselläni ei ole tällä hetkellä mitään iho-ongelmia haluan silti ehdottomasti pitää ihoni hyvänä pitkään, sillä onhan se myös työvälineeni. Haluan ennaltaehkäistä ihoni ikääntymistä ja huolehtia sen hyvinvoinnista. Suojaan ihoani aina auringolta, pakkaselta ja kosteutan laadukkailla tuotteilla.

Daily Superfoliant sisältää aktiivista Binchotan-hiiltä, joka puhdistaa ympäristömyrkkyjä syvältä ihohuokosista, kun taas tuotteen sisältämät niasiiniamidi, punainen merilevä ja tara-hedelmäuute suojaavat ihoa ilmansaasteiden vaurioittavilta vaikutuksilta. Tuote  avaa ihohuokosia ja lika pääsee puhdistumaan paremmin. Tämän takia kuorinnan jälkeen iho tuntuukin kosteutetun pehmeältä ja puhtaalta. Eikä ole kireyden tunnetta iholla, mikä usein kuorinnan jälkeen tulee.

Daily Superfoliant sopii päivittäiseen käyttöön, mutta herkemmälle iholle suositellaan käyttöä joka toinen päivä – tietenkin käyttö omaa ihoa kuunnellen ja omaan hoitorutiiniin sopivaksi. Tuote on pulverimaista mikä aktivoituu veden kanssa. Sitä laitetaan noin 1/2 teelusikkallisen verran hieroen ensiksi märissä käsissä. Kuorintaa suositellaan joko iltaisin puhdistuksen jälkeen, jolloin se puhdistaa ihosta ilmansaasteet ja lian jättäen ihon silkinpehmeäksi. Aamulla käytettynä se jättää iholle ilmansaasteita suojaavan vaikutuksen. Tuotetta käytetään kuitenkin enintään kerran päivässä.

Dermalogican vanhat ja uudet ystävät. Alennuskoodillani SABINA saa 10€ alennuksen yli 50€ ostoksista www.dermahub.fi. Koodi on voimassa 22.2.2017 asti.

 

Jos tulee kysyttävää niin vastaan mielelläni!

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! 🙂

xo Sab

15 kommenttia

 1. Kumma Kommentoija

  Vaikka ystävänpäivä tuli ja meni,niin pieni määritelmä ystävyydestä suotakoon. Ystävä on ihminen,joka tuntee sinut päästä varpaisiin mutta siitä huolimatta haluaa olla ystäväs.

 2. Kumpaa suosittelet pintakuivalle akneiholle, tätä uutuutta vai microfoliantia?

  • Hei Sofia! Suosittelisin Daily Microfoliantia sinun ihollesi. Käy tsekkaamassa myös Precleansen vaikutukset. 😉 Ja Overnight Clearing gel. 🙂

 3. Miten suojaat ihosi auringolta ja pakkaselta?:)

  • Hei! Suojaan sekoittamalla Dermalogican Solar Defense booster spf50 omaan kosteusvoiteeseeni ja käytän myös samaa tuotetta reissuilla. Pakkasen suojana toimii Barrier Repair loistavasti!
   Mukavaa päivää! 🙂

 4. Moikka Sabina! Onko sulla käytössä joku huonetuoksu kodissasi? Tai onko jotain huonetuoksua jota suosittelisit? 😛

 5. Moi! Tää kysymys ei nyt suoraan juuri tuohon tuotteeseen liity, vaan kysyisin ihan yleisesti Dermalogican tuotteista. Mitä puhdistus+kosteutus komboa suosittelisit, jos on pintakuiva ja herkkä iho?

  • Hei,

   Pahoittelut super myöhäisestä vastauksesta. En ymmärrä miksi en nähnyt näitä viestejä aiemmin.

   Toivon mukaan tästä on vielä apua. Puhdistukseksi valitsisin Precleanse ja Ultracalming Cleanser. Daily Microfoliant kuorinta olisi turvallinen ja hellävarainen kuorinta herkemmällekin iholle. Loistava pintakuivuuteen. Ihosi kuivuudesta riippuen joko Skin Smoothing Cream tai Intensive Moisture Balance, jotka sisältävät myös rauhoittavia ainesosia. Ultracalming linjalla on myös loistavat fysikaalisen aurinkosuojan omaavat päivävoiteet. 🙂

   Käy ihmeessä vierailemassa dermalogica.fi sivuilla.

   Aurinkoista kesää!

   Ystävällisin terveisin,
   Sabina

 6. Heippa! Juttu oli todella mielenkiintoinen ja olen itse saman ikäinen, joten samanlaiset asiat ihon ikääntymisestä mietityttävät. Mitä muita ihon ikääntymistä hidastavia tuotteita suosittelisit kohta 30 v iholle? 🙂

  • Heippa Johanna,

   Pahoittelut todella myöhäisestä vastauksestani. En ymmärrä miten tämä viesti on mennyt ohi. 🙁

   Kiitos viestistäsi ja kommentistasi! 🙂

   Esimerkiksi antioxidanttisia vitamiineja, peptidejä ja hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita suosittelisin. Katso tehoainetiivisteet Skin Hydrating booster, Extra Firming booster ja Multivitamin Power Serum. Myös Multivitamin Power Recovery Masque on loistava! 😉

   Ihanaa kesää toivotellen,
   Sabina

 7. Moikka!
  Mitä dermalogican tuotteita (putsari, kuorinta, naamio, voide…) suosittelisit iholle joka on ”normaali” (enemmän pintakuiva, joskus saattaa joitain epäpuhtauksia olla) 🙂

  • Heippa,

   Mielelläni suosittelisin tuotteet ihoanalyysin kautta, mutta näiden kuvailujen perusteella suosittelisin.

   Precleanse ja Special cleansing gel puhdistukseen. Daily Microfoliant ja Skin Hydrating Masque kuorinnaksi ja naamioksi. Voiteeksi Skin Smoothing Cream. 🙂 Käy ihmeessä lukemassa näistä tuotteista enemmän dermalogica.fi.
   Toivon mukaan tästä oli apua ja löydät oikeat tuotteet itsellesi.

   Aurinkoista kesää,
   Sabina

 8. Miten saat kuorinnan ihollasi harmaana? Mulla on valkoista !!!???!!!!

  Ja oikeestko pidät maskia yön yli? 🙂

  • Heippa Anne,

   Sulla on varmasti käytössä Daily Microfoliant, joka kuuluukin olla valkoista. Tämä uusi Daily Superfoliant saa värinsä aktiivihiilestä. Molemmat loistavia tuotteita! Daily Microfoliant on ollut Dermalogican sankarituote iät ja ajat 😉

   Monesti pidän maskin yön yli, mutta annan hetken kuivua sen iholla ettei tahraa. 🙂

   Mukavaa kesää! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*