Sabinan kirjoitukset

It´s all about the glitter

Sijainti Linnanmäki

Kuvat Juuli Rönkä

Meikki Jannika Degerstedt, MAC

Hiukset by me

Vaatteet Polhem Pr

Takki Gina Tricot

Glitter paita/housut Gina Tricot

Kengät Minna Parikka

 

xo Sab

Kommentoi

Sun-Kissed skin

Miten saan pysymään rusketuksen kasvoillani pidempään?

Itselläni rusketus pakenee ensimmäisenä kasvoilta, kun muu kroppa säilyy ihanan pronssisena. Voi olla että se johtuu kasvojen meikkaamisesta, puhdistamisesta jne. Kasvojen iho onkin naisilla monesti enemmän käytössä / hoidossa.

Olen todella tarkka ihon oikeanlaisesta suojaamisesta ja varsinkin kasvojen/decolteen ihoa suojaan huolellisemmin. Käytän aina laadukkaita suojakertoimellisia voiteita, jotta hipiäni ei vaurioituisi ja palaisi. Melanoomasta ja auringon vaarallisista säteistä puhutaan tänäpäivänä paljon. Ne saavat myös itseni miettimään asiaa vakavammin. Aurinko on meille erittäin vanhentava ulkoinen tekijä. Monet ihovauriot ja pigmenttimuutokset näkyvätkin iholla vasta monien vuosien päästä. Itse haluan varjella ihoani ja terveyttäni viimeiseen asti. Rusketun siis mielelläni turvallisesti suojakertoimien läpi.

Omalla ihollani on hieman enemmän pigmenttiä, joten päivetyn aika helposti. Kasvojeni iholta rusketus katoaa vain ihan liian nopeasti. Itsestäänruskettavia tuotteita en tykkää käyttää varsinkaan kesällä, sillä monesti ne tekevät kasvojen ihosta tunkkaisen näköisen. Tavoitteena olisi kuitenkin pysyvämpi ja heleämpi rusketus. Tästä aiheesta keskustelin ystäväni kanssa Jenkki reissumme jälkeen. Hän antoi testiin Guerlainin Sun Serumin, jota laitoin yövoiteeni sekaan. Sun Serumin on tarkoitus pidentää ja tehostaa ihon omaa rusketusta. Just sitä mitä itse toivoin. Käytin serumia parina iltana ja viimeistään kolmannen yön jälkeen huomasin ison eron! Se toimi todella hyvin. Aamulla korvasin meikkivoiteen heleyttävällä tipalla Guerlainin Terracotta linjan L`EAU HALÈE tuotetta. Sen ideana oli tuoda omaa rusketusta esiin, kosteuttaa ja tasoittaa. Jäin koukkuun myös siihen.

Ilman näitä kahta en ole ollut 1,5 kuukauteen. Ehostus on itselläni jäänyt todella vähäiseen. Olen löytänyt huolettoman ja kesäisen Sun-Kissed lookin!

 

Guerlain, Sun Serum

 

 

Ihastuin myös tähän! Guerlainin kuivaöljy. Näppärämpi käyttää kuin normaaleja ihoöljyjä, koska kuivuu nopeasti eikä tahraa. Antaa terveen kiillon hipiälle.

Sopivasti aurinkoista kesää!

xo Sab

 

Kommentoi

Ikäännyttävätkö ilmansaasteet ihoa?

Jes, se on vihdoin täällä!

Eilen tuli myyntiin Dermalogican odotettu uutuustuote Daily Superfoliant. Moni on varmasti kuullut Daily Microfoliantista tai törmännyt siihen blogeissa ja kauneuslehdissä. Se on ollut Dermalogican ”sankarituote” ja myös selvästi myydyin. Se on ollut omana lempparituotteena ties kuinka monta vuotta. Olinkin todella innoissani päästessäni testaamaan uutta päivittäistä kuorintaa, jossa uutta oli ainesosat ja erilainen teho. Ennen virallista tuotekoulutusta pääsin kokeilemaan Daily Superfoliantia ensimmäisten joukossa. Halusin tuotteeseen oman näkökulman kuluttajan silmin ilman ammatillista hypetystä. Nyt olen käyttänyt sitä yli viikon ajan ja jäänyt pahasti koukkuun.

Aktiivihiilipohjaiset (Charcoal) eivät aina ole minulle se paras vaihtoehto ja ihoni on paljon enemmän kuivaan kuin rasvaiseen ihotyyppiin taipuvainen. Taisinkin nyt löytää aktiivihiilipohjaisen tuotteen, joka sopii itselleni.

Ensimmäinen tunne kuorinnan jälkeen oli tasainen, kirkas, pehmeä ja hehkuva eikä tippaakaan kireä iho. Parasta oli, että tunsin samat fiilikset myös seuraavan päivän kuorinnan jälkeen. Minun ei ole tarvinnut käyttää tuotetta joka päivä – joka toinen päivä on riittänyt. Parin viikon ajan en ole käyttänyt mitään muuta kuorintaa. Ihoni on tuntunut kosteutetulta ja pehmeältä. Meikki on näyttänyt hyvältä ja pysynyt freshinä koko päivän.

Kuorinnan jälkeen rakastan laittaa ravitsevan Multivitamin Power Recovery Masquen vaikuttamaan joko muutamaksi tunniksi tai jättäen sen kasvoille yön yli. Olen tämän naamion todellinen suurkuluttaja. Ystävänikin tuntevat tämän tuotteen tyttöjen saunailloista.

Täytin tammikuussa 28. Näinä aikoina olen ollut erityisen kiinnostunut ihon vanhenemisesta eri tavalla kuin aikaisemmin. Ilmansaasteiden on paljon puhuttu vaikuttavan ihon ikääntymiseen mikä onkin todella huolestuttavaa. On ollut kiinnostavaa seurata www.skinpollution.com sivuilta omien alueiden ilmansaastemittauksia.

Vaikka itselläni ei ole tällä hetkellä mitään iho-ongelmia haluan silti ehdottomasti pitää ihoni hyvänä pitkään, sillä onhan se myös työvälineeni. Haluan ennaltaehkäistä ihoni ikääntymistä ja huolehtia sen hyvinvoinnista. Suojaan ihoani aina auringolta, pakkaselta ja kosteutan laadukkailla tuotteilla.

Daily Superfoliant sisältää aktiivista Binchotan-hiiltä, joka puhdistaa ympäristömyrkkyjä syvältä ihohuokosista, kun taas tuotteen sisältämät niasiiniamidi, punainen merilevä ja tara-hedelmäuute suojaavat ihoa ilmansaasteiden vaurioittavilta vaikutuksilta. Tuote  avaa ihohuokosia ja lika pääsee puhdistumaan paremmin. Tämän takia kuorinnan jälkeen iho tuntuukin kosteutetun pehmeältä ja puhtaalta. Eikä ole kireyden tunnetta iholla, mikä usein kuorinnan jälkeen tulee.

Daily Superfoliant sopii päivittäiseen käyttöön, mutta herkemmälle iholle suositellaan käyttöä joka toinen päivä – tietenkin käyttö omaa ihoa kuunnellen ja omaan hoitorutiiniin sopivaksi. Tuote on pulverimaista mikä aktivoituu veden kanssa. Sitä laitetaan noin 1/2 teelusikkallisen verran hieroen ensiksi märissä käsissä. Kuorintaa suositellaan joko iltaisin puhdistuksen jälkeen, jolloin se puhdistaa ihosta ilmansaasteet ja lian jättäen ihon silkinpehmeäksi. Aamulla käytettynä se jättää iholle ilmansaasteita suojaavan vaikutuksen. Tuotetta käytetään kuitenkin enintään kerran päivässä.

Dermalogican vanhat ja uudet ystävät. Alennuskoodillani SABINA saa 10€ alennuksen yli 50€ ostoksista www.dermahub.fi. Koodi on voimassa 22.2.2017 asti.

 

Jos tulee kysyttävää niin vastaan mielelläni!

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! 🙂

xo Sab

Kommentoi

InBody – Kehonkoostumusmittaus

Aloitin uuden vuoden uusilla treenihaasteilla. Treenaan seuraavat 6 kuukautta Fit Diamonds trainer Jari Sorsan kanssa. Olen todella innoissani! Vaikka olenkin kuntoillut koko elämäni erilaisten harrastuksien parissa ja tykkään todella paljon liikkua, niin viime aikoina kipinä varsinkin salitreeniin on ollut täysin poissa. Päätin että nyt on aika saada innostus treenaamiseen takaisin. Toinen syy miksi lähdin pidempiaikaiseen trainer soppariin oli se, että kaipasin pientä kehitystä ja uudenlaista näkökulmaa treenaamiseen. Tuntuu, että olen jumittunut samaan kaavaan. Arkiaamuisin juoksen ja teen pienen lihastreenin tai sitten menen salille samoihin laitteisiin päivästä toiseen ja ilman huomattavia tuloksia. Olen ollut aina hyvässä kunnossa, ja tiedän mikä saa ”nesteet liikkeelle” ennen kuvauksia. Kuitenkin omat treenit käy hieman pitkäveteisiksi ja varsinkin tähän aikaa vuodesta, kun ulkona on niin pimeää, synkkää, sadetta, liukasta ja on vaikea nauttia ulkoilmatreenistä. Töölönlahden lenkki on myös kulutettu loppuun. 😀

Yksi omista tavoitteistani liittyikin suuresti treeni-innostuksen palauttamiseen ja lisäksi hyvään virkeään oloon. Muuten haluan kehittää lihaksia/lihaskestävyyttä ja kiinteyttää tiettyjä alueita kropassani. Fitness-urheilun pariin ei ole tarkoitusta pyrkiä ja ei minusta siihen kyllä olisikaan. Rakastan hyvää ruokaa. Siitä tullaankin toiseen asiaan mikä on tärkeää omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Oikeanlainen ruoka, sen määrä, säännöllisyys ja monipuolisuus. Se tulee olemaan vaikeinta. Ei mua olla laittamassa mihinkään dietille, mutta pieniä ”parannuksia” on tehtävä ja oppia siihen oikeaan ruokarytmiin ja sisältöön.

Tästä ajasta on varmasti tulossa haastavaa ja niin pitääkin olla. Odotan jo sitä hetkeä, kun huomaan eroa jaksamisessa ja pieniä näkyviä tuloksia. Tulokset motivoivat uurastamaan entistä enemmän.

Kartottaessa alkutilannetta oli tärkeää tehdä kehonkoostumusmittaus. Olin jo aikasemmin päättänyt julkaista elämäni ensimmäisen InBody – kehonkoostumusmittauksen blogissani tuloksesta riippumatta. Kroppaa voi kuvauksissa vääntää vaikka minkälaiseen asentoon mikä tuo lihaksia ja muotoja tietyllä tapaa esiin. Taidankin olla oppinut sen melko hyvin ja samalla tiedän omat vahvuudet ja heikkoudet.

Alhaalla InBody tulokset. Tulos yllätti positiivisesti ja olen siitä ylpeä.

InBody – kehonkoostumusmittaus

Muistakaa nauttia niistä jutuista, mitkä tuo itselle hyvän olon. <3

xo Sab

 

Kommentoi

Rennot laineet vs. kiharapilvi

Tänään oli super hauska päivä Salon Noir:ssa luottokampaajani Sabin kanssa. Päätettiin hieman testailla uusia muotoilulaitteita hiuksilleni ja räväyttää villillä afrolla!

Rennot laineet kuuluvat omiin luottokampauksiini niin arjessa kuin juhlassakin. Niihin ei kuitenkaan kannata tuhlata liikaa aikaa. Kunhan kotoa löytyy hyvät aineet omaan käyttöön sopivan kihartimen alle niin lopputulos on pysyvä ja helppo toteuttaa.

Käytetyt tuotteet:

KEVIN.MURPHY Anti Gravity Spray

Hot Tools kiharrin

Kihartaessa aivan latva jätettiin kihartamatta.

Takki: Polhem Pr

Räväkkä kiharapilvi saatiin toteutettua samalla lämpötuotteella, mutta kiharrin vaihtui todella ohueen puikkoon. Lopputulos oli kadulla katseita kääntävä ja ystävien kehuja keräävä. Odottelen itse huomista ”tukkapäivää” innolla, jolloin hiukset ovat asettuneet vielä paremmin ja ovat rennosti sekaisin. Tavoitteena unelma Carrie-tukka!

Takki: Polhem Pr, Gina Tricot

Kampaamo: Noir Concept, Kalevankatu 6

Kampaaja/Kuvaaja: Sabina Sundqvist @hairbysabi

Tuotteet: Frameda

xo Sab

Kommentoi

Jokaisella iholla on oma tarinansa

Oli mahtavaa päästä järjestämään ensimmäistä bloggareille suunnattua Dermalogica tapahtumaa. Sain vapaat kädet suunnittelussa ja toteutuksessa. Lanseerasimme Dermalogican uutuus öljyn (Phyto Replenish Oil) ja siihen liittyen vieraille oli luvassa uudet facefit-hoidot. Herkullisen aamupalabaarin tarjosi Suomen Voimaruoka. Tässä pääsette kurkistamaan viime keskiviikon aamuhetkeen.

Didem Özgün

Hoitoöljyn levitykseen kotona voi käyttää aktivoivia ja silottavia hierontaliikkeitä. Ne vilkastuttavat pintaverenkiertoa, poistavat kuona-aineita ja aktiiviset aineet pääsevät imeytymään syvemmälle ihoon.

Facefit -hoito tehokas täsmähoito kasvojen iholle. Sofia Belorf-Nousiainen

Patisse A Lody

Meikkipohjaan käyettiin Skinperfect Primer ja Phyto Replenish Oil. Petra Korpi

Mari Salokannel, Vastaava kouluttaja

Olen pitkään ollut Dermalogican ystävä ammatillisena ja tuotteiden käyttäjänä. Miksi ihastuin tuotesarjaan? Koska ne yksinkertaisesti toimivat ja antavat tuloksia. Laadukkaat raaka-aineet joiden pitoisuudet tuotteissa ovat korkeat. Pyrimme aina terveeseen ihoon, joka voi hyvin.

Olemme saaneet Dermalogica tuoteperheeseen uuden tulokkaan, jonka otammekin lämmöllä vastaan tänne Suomen kylmiin, ihoa kuivattaviin ja sitä kautta haastaviin olosuhteisiin. Ilmasto ja muut ympäristön tekijät vaikuttavat paljon ihon kuntoon ja talvella iho onkin koetuksella. Phyto Replenish Oil vahvistaa ja palauttaa ihon suojaavia lipidejä, joita ikääntyminen ja ympäristön aiheuttama stressi vähentää.

Orkidean kukka– ja chiasiemenöljyä sisältävä lipidiseos häivyttää kosteudesta johtuvia pieniä juonteita ja lukitsee ihoon iholle elintärkeää kosteutta.

Kamelia– ja tamanuöljyjen aktiiviaineet vahvistavat ihon omaa luonnollista suojakerrosta.

Auringonkukka-, riisilese ja rosmariiniuute muodostavat kirkastavan antioksidanttisen suojan haitallisia vapaita radikaaleja vastaan.

Monipuolisemman öljystä tekee vielä se, että sitä voi sekoittaa primerin tai meikkivoiteen sekaan. Tuloksena haluttu dewy skin!

Itselleni todella odotettu tuote, jota käytän illalla kosteusvoiteen alle tehoöljynä ja päivällä hieman primerin sekaan tuomaan hehkua! Love it!

 

Kiitos kaikille ihanille naisille, jotka tulivat viettämään rentouttavaa aamua Dermalogican parissa.

Meikkitaiteilija: Ida Jokikunnas

Kuvaaja: Janita Autio

<3 Sab

 

 

 

 

Kommentoi

Outfit of the week

Tämän viikon luottovaatteet löytyi NA-KD.com sivuilta.

Farkuista ja tummanvihreästä pörrötakista tuli heti omat lempparit, joita yhdistelin erilailla pitkin viikkoa.

Koodilla sabina2016 saa 20% alennuksen! Koodi on voimassa tämän vuoden loppuun asti. 🙂

Takki: https://na-kd.com/fauxe-fur-green

Farkut: https://na-kd.com/straight-leg-highwaist-jeans-mid-blue

Kengät: https://na-kd.com/mid-heel-pointy-boot-black

Neule: https://na-kd.com/side-slit-knitted-sweater-beige

Kuvat: Alexa Dagmar

Ihanaa Joulunodotusta ja hauskaa shoppailua!

<3 Sab

 

Kommentoi

Rakastunut.

Vau mitä kaikkea tämä vuosi on tuonut tullessaan! Rakkautta ainakin yllinkyllin ja se on mulle hyvin tärkeää. Sillä jaksaa arjen haasteet silloinkin kun ei ole se ihan loistokkain päivä. Välillä tuntuu, että on vieläkin hieman teini-iän hukassa elämän kanssa ja pitäisi olla muka aikuinen, vaikka pohtii edelleen niitä samoja asioita kun kymmenen vuotta sitten. Mutta periaatteessa mitä sitten 😀 Ehkä se fiilis pitää itsensä lapsenmielisenä ja innokkaana elämän varrella. Hauskaa on ainakin ollut ja haasteita riittää! Tottakai sitä on menty eteenpäin, ja tällä hetkellä on mahtava päästä toteuttamaan itseään myös tapahtumien suunnittelun ja markkinoinnin parissa. Oma inspiroituminen erilaisen kuvausten parissa pysyy aina, ja olenkin kiitollinen, että saan tehdä just sitä ja just silleen miten ite tykkään.

Uudet haasteet ja näkökulmat kuvauksissa ovat aina kiinnostaneet. Tällä kertaa toteutimme extempore pariskunta kuvaukset kotoisissa maisemissa perheheppa toisessa kädessä. Oli todella kylmä päivä, mutta tunnelma oli sitäkin lämpimämpi. Kihlauksesta oli kulunut vain muutama päivä ja perhoset lentelivät mahassa. En voinut vieläkään uskoa todeksi mitä vasemmassa nimettömässä kimalteli. Ossi oli yllättänyt täysin! Hänellä oli ollut sormus jo 3kk odottamassa sitä oikeaa hetkeä. Se hetki koitti itsenäisyyspäivän yönä, jolloin olimme viettäneet unohtumattoman illan letkeässä tunnelmassa, live-musiikin tahtiin tanssiessa ja pari lasia shampanjaa maistellen. Ossi otti spontaanisti hotellihuoneen Hotel Kämpistä. Rakastuneessa tunnelmassa hän polvistui. Jep, se oli täydellistä. Olimme vaihtaneet koko illan katseita kuin vastarakastuneet ja tunsin sinä iltana itseni Ossin silmissä maailman kauneimmaksi ja hauskimmaksi naiseksi. Se oli aitoa ja se on se mikä merkitsee. Rakkaus.

Kuvaaja: Patrick Karkkolainen

Mies: Mun

Heppa: Heluri 24 v.

Vaatteet: Lexington Company, Polhem PR Finland

<3 Sab

Kommentoi

Hiustaikoja Salon Noir:ssa

unnamed-6

Ennen

 

unnamed-8

KEVIN.MURPHY

 

unnamed-11

Hiustenpesuun/hoitoon käytettiin: Hydrate-me.wash (shampoo), Treat.me-moisture (syvähoito), Hydrate-me.rinse (hoito-aine)

 

unnamed-10

unnamed-9

unnamed-16

Muotoilutuotteet: Shimmer.shine, Young.again, Anti.gravity.spray by KEVIN.MURPHY

 

unnamed-12unnamed-15unnamed-7

Oli ihana käydä hellimässä hiuksia!

Nykyään myös kotoa löytyy Kevin Murphyn tuotteet ja omat lempparit ovat jo selvillä! Hiustenpesun jälkeen rakastan laittaa silottavaa ja selvittävää Un.Tangled hoitosuihketta. Raudan alle käytän aina voluumia antavaa Anti.Gravity.Spray muotoilusuihketta – pitää kiharat kimmoisina läpi päivän. Kuvan kiharat tehtiin myös samalla tuotteella ja kampaus pysyi täydellisenä iltamenoihin asti (Clarion Hotellin avajaiset). Summer.Shine kiiltosuihke viimeistelee kutrit luonnollisen kiiltäviksi.

Kiitos Salon Noir ihanasta ympäristöstä ja laadukkaasta palvelusta. Kampaajani Sabina (nimi oli kohtalo ja toi meidät yhteen) teit erityisen tarkkaa ja hyvää jälkeä hiuksieni kanssa.

Kuvat by ihana Alexa Dagmar!

xo Sab

Kommentoi

Purjeilla Kroatian auringon alla

Heippa, pitkästä aikaa!

Haluaisin ehdottomasti jakaa tarinan meidän syksyn purjehdusmatkasta ja kertoa hieman, mitä niiden kauniiden kuvien taustalla oikeasti tapahtui.

_mg_2214

Kesän jatkamisesta Välimerellä oli jo haaveiltu ajoissa, mutta sen toteutus tuli nopeasti ja aika extempore. Kevään Kreikan purjehdusmatkan jälkeen oli selvä, että olisi pakko myös toteuttaa kesän päätös purjehtien jossain lämpimässä. Kun porukka oli viimein kasassa, oli aika päättää mihin lämpimään se suuntautuisi. Kroatia valintana tuntui täydelliseltä: kristallinkirkkaat vedet, hyvä ruoka, historiallisen kauniit kaupungit ja saaret, missä näki Kroatiaa astetta enemmän. Suurin osa meidän nelikosta ei ollut aikasemmin käynyt Kroatiassa saatikka sitten purjehtinut. Oli mahtavaa päästä tutustumaan uuteen maahan niin monipuolisesti ja löytää jokaiselle lomapäivälle uusi satama ja sen tuomat seikkailut.

dubrovnik-juliatoivolablog-53-of-73

cro1-21-of-37

cro1-25-of-37-modified

Dubrovnikissa silmä lepäsi. Kävelin varmasti suu auki ja silmät pyöreinä koko päivän lumoutuneena historiallisesta kaupungista. Vietettiin siellä yksi päivä ja yö ihastellen, kävellen, ja hyvin syöden aina jätskibaareista kahviloiden kautta ravintoloihin ja idyllisiin drinkkibaareihin auringonlaskua seuraamaan. Löydettiin myös yksi salainen ja varmasti kielletty reitti muurien alle katselemaan vanhoja tunneleita, joita on ilmeisesti käytetty vankien kuljettamiseen tms. Tässä vain mielikuvitus oli rajana 😉 Hyvin nukutun yön jälkeen olikin aika aloittaa viikon verran kestävä purjehdusseikkailu.

Dubrovnik - Sipanska - Pomena - Lumbarda - Vela Luka - Hvar - Trogir

Dubrovnik – Sipanska – Pomena – Lumbarda – Vela Luka – Hvar – Trogir

Pehmeet laukut kainaloissa, kylläkin pääasiassa miesten kantamina, saavuimme kauniiseen poukamaan, jossa oli jahtien ja purjeveneiden täyttämä iso satama. Seuraavaksi hoidettiin paperityöt, pakattiin vene omista tavaroistamme ja käytiin kaupassa hankkimassa viikon aamupala- ja lounastarpeet. Olimme valmiita lähtöön.

Purjeveneen lipuessa eteenpäin täydellisessä auringonpaisteessa käytiin läpi käytännön asiat veneilystä, ja veneessä asumisesta.

img_0551

Päivät veneessä kuluivat niin leppoisasti, matkatessa saaresta saareen veneen rauhallisessa ja jopa tuuduttavassa keinunnassa. Aurinko paistoi joka päivä pilvettömältä taivaalta ja vesi oli kuin jostain sadusta. Tässä vaiheessa ei ole tarkoitus tehdä teitä kateelliseksi, mutta nämä on vain faktoja, joista saimme nauttia viikon verran. Tämä loma oli ehdottomasti tervetullut ja tiesin, että tämän viikon avulla saan ladattua akkuja niin, että selviän läpi pimeän syksyn.

_mg_3361

Suuntasimme joka päivä uuteen paikkaan. Ensimmäisestä illasta lähtien meille tuli tavaksi syödä merellinen illallinen paikallisessa ravintolassa ja sen jälkeen seikkailla kylän pimeillä kujilla. Välillä löysimme tiemme taskulampun valolla pelottavien kirkkojen hautausmaille. Meillä oli aivan loistava porukka kasassa ja ISOlla huumorilla höystettynä, joten joka illasta olisi varmasti oma tarinansa kerrottavana.

_mg_3774

Max Seeck – Hammurabin enkelit

Hieman tuulesta riippuen nostimme vaihtelevasti purjeita. Purjeiden käsittelystä ja veneen turvallisesta kulusta olivat pääasiassa pojat vastuussa, kun tytöt joko otti aurinkoa, luki kirjaa, poseerasi kameran edessä, tai valmisti maukasta lounasta, mitä sitten nautittiin vene ankkurissa hulppeissa luonnonpoukamissa. Tottakai me tytötkin päästiin ruoriin ja trimmailemaan purjeita, koska olimmehan me purjehdusmatkalla. 😉

 

Omia lempparihetkiä oli monia, mutta mainittakoon yksi: Ensimmäisenä päivänä olimme ankkurissa kauniissa lahdessa. Teimme kumiveneellä pienen retken ja pojat löysivät oivallisen uimahyppypaikan. Kumivene sidottiin kiinni kallioseinämässä ammottavan luolan perälle, josta kiipesimme piikkiterävää seinämää pitkin ylös luolan suuaukon päälle. Sieltä hyppäsimme takaisin veteen, jokainen eri korkeudelta oman uskalluksensa mukaan. Jos nyt saisi valita paikan missä viettäisi sunnuntaita, niin tämä ei olisi yhtään huono valinta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuli nähtyä upeita paikkoja, jaettua hauskoja tarinoita ja saatiin sitä kaivattua lomaa arjen askareista. Itse yritin välttää somen käyttöä ja oikeasti vain nauttia hetkistä. Tottakai piti postata parit lomakuvat, mitä Julia oli taitavasti vanginnut kameransa rullalle.

boat-8-of-19-modified

onsail-3-of-6-modified

Kiitos mahtavalle reissuseuralle! Kuvista vastasi kuvankaunis Julia Toivola, purjeet nosti veneen oma voimamies Aleksi Vihonen ja veneen hottiskippari Ossi Kivimäki, joka myös suunnitteli ja toteutti matkan parhaalla mahdollisella tavalla.

Iso kiitos myös www.OnSail.fi, jonka kautta matka järjestyi vaivattomasti.

Tsemppiä syksyyn!

<3 Sab

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi