Se paras paikka

Pienempänä kiersin kirpputorit kaukaa, sillä mielestäni sieltä sai vaan pääkivun. Tämä hassu ajatus on kulkenut mukanani tähän ikään saakka, ja mun kirpputorikäynnit voi laskea yhden käden sormilla. Jotenkin ne kaikki erilaiset hajut ja tuoksut sekoittuvat sellaiseksi sekametelisopaksi, jota on vaikea sisäistää.

En tiedä, mitä mulle on tapahtunut, mutta tämä kaikkea glitteriä ja timantteja rakastava sisustaja on tehnyt täyskäännöksen ja alkanut rakastaa kaikkea vanhaa. Vanhat huonekalut, kuluneet pinnat ja mummolasta löydetyt astiat ovat nykyisin aarteita mulle. Tämän myötä oon löytänyt ihan uuden kirpputorikävijän itsestäni ja voisin viettää tuntikausia haahuillen ja hypistellen erilaisia purnukoita siellä. Viikonloppuna vietettiinkin monta tuntia siskoni kanssa ympäri Helsinkiä kierrellen kirpputoreja. Mikä ihana tunnelma niissä on! Pääkipu ei tosin ole laantunut, mutta ehkä se on vaan kuviteltua. 😉

Kotimme on myös muuttunut tämän villityksen mukana. Tekokukat ovat vaihtuneet oikeisiin kasveihin ja ne ovat myös jollain tsägällä pysyneet hengissäkin(avopuolisoni tosin kastelee ne vähäisetkin tekokukat mun ollessa ulkomailla, sillä niitä on vaikea erottaa, eikä hän halua kasvien kuolevan 😀 <3).

Välillä on tullut itsekin tartuttua maalisiveltimeen, mutta suurin apuni on ollut mun iskä, joka tarttuu mun hulluihinkin ideoihin mukaan, ja tekee mun lähettämistä kuvista konkreettista (vasaraskilssit kun jäi johonkin). Tämä sisustusprosessihan ei ole ikinä valmis, mutta niin kivaa tämä on, ettei se saakaan ikinä valmistua täysin.

Onko teillä antaa hyviä kirpputorivinkkejä? Mielellään sellaisia, missä on vanhoja esineitä ja huonekaluja. Vaatekaapeissa tornit ovat liian korkeat.

xo Sar

10 kommenttia

 1. Moi! Oma lemppari on kaivarin kanuuna! Voiks kertoa sun omia lempikirppareita Helsingistä? 🙂

  Ps: tsemppii sulle kaiken tän paskamyrskyn keskellä! Vistoa touhua! 🙁

  T: myös ex – torniolainen

  • Mä tykkään Punavuoren Patinasta, sekä nyt kävin ekaa kertaa Lanttilassa (tosin se on Vantaalla), mut oli käymisen arvoinen paikka! 🙂

 2. Entä vanhan tavaran liikkeet? (enkä tarkoita nyt sitä) 🙂
  Maaseuduilla parhaita, tekee löytöjä Antiikki-, vintagebutiikit, jne

 3. Sieppi Mokailee ja uhriutuu

  Ammattilaisetkin sit mieltä että Sieppi mokailee, toimii tyhmästi ja uhriutuu.

  https://hymy.fi/uutiset/sara-siepin-mokailu-jatkuu-ei-nain/

  • Täältä pesee ja linkoaa

   Mitähän tuo herra Palonen kommentoisi sinua ja sinun toimintaasi noin taviksena. Voin arvata. Sinulla on paha pakkomielle Sara Sieppiin. Tuollainen fiksautuminen yhteen ihmiseen on todella huolestuttavaa,se täyttää mielesi ja aikasi se vaikuttaa myös jo mielenterveyteesi. Olet omahyväinen ja sinulta puuttuu täysin empatiakyky. Se mitä kirjoitat tuo sinulle tyydytystä ja mielihyvää,jota et kykene saamaan mistään muualta. Olet ylimielinen, asetat itsesi muiden yläpuolelle ja olet hyvin älykäs, siis omasta mielestäsi.Esimerkisi näitä ja paljon muutakin hän voisi kertoa sinusta ja…

 4. 6 tien varrella Elimäellä (Kouvolan lähellä) on ihana paikka Antik Anna. Vanhoja huonekaluja paljon ja vanhoja astioita. Myös tavallinen kirppis. Ihana kahvio ja muuta sisustustavaraa myös.

 5. Hei! Kyselin tuolla aikasemmassa postauksessa, että mitä itseruskettavaa käytät tai voitko suositella jotain hyväksi todettua ? 🙂 se kommentti meni niin vanhaan postaukseen että jäi varmaan sillä huomaamatta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*